Наши партнеры

Byrundtur

Prag bytur til fods og med sporvogn. Vi laver byrundtur i Prag i 2 længder, den korte går gennem Nove og Stare Mesto, Ny og Gammel by, mens den lange fortsætter igennem Mala Strana Lillesiden og Hradcany Borgkvarteret med Skt.Vitus katedralen og borgen.

Mandag, torsdag og søndag fra kl.9.30 ved Cafe Tramvaj, Vaclavske Namesti (midt på pladsen), prag 1. 3 gange om ugen med dansktalende, lokale og herboende guider. Vi er både tjekker og danskere.

Vores ubeskedne ambition er at lave den bedste introduktion til Prag på dansk. Kort byrundtur koster 300czk for 3 timer. Lang byrundtur koster 500czk for 6,5time.

Link: http://pavel-helge.dk/ture/prag-byrundtur-lille/ http://pavel-helge.dk/ture/prag-byrundtur-stor/

2 Comments on “Byrundtur

  1. Hej
    Vi er en familie på 10 voksne der gerne vil bestille den korte byrundtur i Prag, til fredag den 3. april 2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk