Наши партнеры

Efterår i Prag (25.-27.9)

Denne kultur kalender for Prag, Tjekkiets hovedstad, dækker efteår 2015, slutningen af september og oktober måned. Efteråret markeres traditionelt med vin-høst fester. Efteråret i Prag byder på mad festivaler. Det er måneder med masser af koncerter, spændende navne på usædvanlige steder. Den bedste introduktion til byen og de bedste, aktuelle begivenheder fortæller vi om på vores daglige ture i Prag med dansktalende guide. Oplev mere med de lokale. Begynd med gratis tip her om mode og lysshow m.m.

OBS: Vi er forsinkede med kultur-kalenderen, derfor tillader vi os at offentliggøre denne første del kun om denne første, vilde weekend i Prag. Resten følger de næste dage! De fleste af disse begivenheder er gratis og du vil sagtens kunne opleve dem uden at tale tjekkisk. Tøv ikke med at bestille en tur med dansktalende guide, så får du de bedste aktuelle tip. Vi har plads til Kutna Hora tur og bådtur i morgen, lørdag? Hezky vikend, Pavel og Helge

Denne første weekend, vi skriver om 25.-27.september, er i sig selv helt vild. Slavia og Sparta støder sammen i lokalderby på søndag på Eden stadion, udsolgt kamp. Karlstejn lige syd for byen holder Vinobrani / vinhøst-fest. Allerede i dag begynder vinofest på Namesti Miru i Prag 2 og der fortsætter de i nærliggende Grebovka park søndag. Villa Richter under Prags borg fejrer deres lille høst af Riesling og Pinot Noir lørdag-søndag 11-18.

Søndag markerer mange af de store bryggerier Dny ceskeho Piva / Øllets dag med billige priser og særtilbud. Tryk på kortet for at finde steder i Prag. Allerede lørdag holdes Asiatisk mad-festival, fra Oman til Kina, 40 lande, fra kl.9, ved Smihov stranden, Prag 5 – overfor Naplavka og det Dansende hus. Hvis du søger sundere alternativer holdes Vegetar-festival på Vysehrad borg, sydvestligt hjørne, lørdag 11-19 og søndag 10-18.

Shopping-begejstrede vil sikkert kunne opfylde mange ønsker til Prague Vintage Fair med butikker, shows, designere og bar med mere. Lørdag og søndag kl.11-18 i Nye bys rådhus, Prag 1. Lige ved Karlovo Namesti. I Gamle by afsluttes Prague Fashion Week denne uge med fem Fashion Shows lørdag og fem søndag.

En helt anden særlig oplevelse vil være ved Metronomen på Letna bakken. Under det tidligere Stalin monument holdes “Monument Light” fra i dag kl.15. Se lysshow og koncerter i kælderen på bakken i Prag 7. I Zizkov, Prag 3, holdes Kontra2punkt festival i de usædvanlige bygninger, fredag og lørdag fra kl.19.30-? Entré blot 120-150czk

En del arrangementer i Prag, vi nævner, er gratis, en del med entré. Vi har generelt udvalgt Prag begivenheder som du kan nyde uden at forstå tjekkisk. Læs mere herunder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2022. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2022

prag byrundtur dansk Prag rejser 2022 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2022 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk