Наши партнеры

Folkloregarden i Prag


Folkloregarden i Prag har som ambition at underholde, inspirere og gl
æde alle gæster. Du er inviteret til en uforglemmelig aften som vil give dig en fornemmelse af tjekkiske traditioner. I den landskabelige atmosfære i haven eller den fine store hal, syd for Prags centrum, kan du nyde tjekkisk mad, have masser af sjov og lære en god del om tjekkerne, deres musik, dans og folklore.

Der serveres en typisk 3retters tjekkisk menu, tilberedt på udendørs grill, tjekkiske øl og vine. Velkomstdrinken er en ”Medovina”, en traditionel tjekkisk likør lavet på honning. Vand og brød kan fåes hele tiden. Middagen bliver severet på fade og der er flere ting at vælge imellem. Der er vin og øl ad libitum.

Programmet med live-musik inkluderer et fuldt folklore show udført af Folkloregardens professionelle dansere, fem musikere og en vært. Alle er klædt i folkedragter. Under showet bliver gæsterne inviteret til at deltage aktivt i sang og dans. Selve showet varer fra kl.20-22.30, det foregår på engelsk.

Denne tur med er speciel fordi den er individuel. Vi guider ikke. Hvis I tilmelder jer, vil vi aftale opsamling ved jeres hotel eller lejlighed (mellem kl.19 og 19.30). Folkloregarden henter og bringer jer hjem. Prisen er 1050czk som I kan betale til os eller til showet. Prisen inkluderer både transport, middag og drikkevarer.

Bestil med en mail info@pavel-helge.dk eller telefon +420 608 08 1111. Her kan du læse videre om alle vores ture i Prag med guide eller kultur i Prag for hver måned. Vi hjælper gerne med råd til alskens andre aftenarrangementer. Har du læst om Laterna Magika og Sort Teater? Hezky Vecer, hav en god aften
pavel-
helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2022. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2022

prag byrundtur dansk Prag rejser 2022 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2022 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk