Наши партнеры

Prag grupperejser. Studierejser i Tjekkiet

Hvorfor vælge pavel-helge til Tjekkiet?

Prag grupperejser guider2021. I Prag og hele Tjekkiet planlægger vi gerne jeres grupperejse fra a-z. Personlig og lokal service med kontakt direkte til Pavel og Helge, før, under og efter opholdet. Vi har gennem 15 år  samlet erfaringer med chauffør- og logistik-udd., højskoler, gymnasier, maskinmesterudd., pædagogseminarier, efterskoler og 10.kl. fra alle hjørner af Danmark. Dansktalende, lokale guider. Jeres troværdige partner.

Gode, lokale priser på hoteller og lejligheder til Prag grupperejser. Nyd at I kan have alt tilrettelagt under opholdet. Rejsen til Prag og Tjekkiet kan vi tilbyde med partnere, eller I kan selv arrangere. Alle vores services fra lokal guide og tolk til dansk over mad til overnatning kan bestilles enkeltvis. Vitame vas info@pavel-helge.dk +420 608 08 1111

Find tre punkter her. Studierejser. Firmarejser. Private grupper

Studierejser i Tjekkiet. Prag grupperejser

prag grupperejser vitkovPrag studierejser er sammen med private rejser vores speciale. Tjekkiske studierejser har mange fordele. Et er de lave priser på både overnatning og forplejning, for det andet er Prag og hele republikken fuld af spændende muligheder for studiebesøg.

Energi er et stort tema for os, besøg f.eks. atomkraftværk, vand-kraftværk og åbne kulminer. Vi har blandt andet lavet forløb om 2. verdenskrig, kommunisme, Tycho Brahe og robotter. Vi arbejder også gerne med udveksling og lokale skoler.

I Prag booker vi typisk gode 3-4**** hoteller til studenter, året rundt kan vi holde priser omkring 20euro/person/nat med morgenmad. Læs mere om planlægningen og se eksempler på konkrete programmer.

Ny side på vej. Link kommer

Se vores nye side, lyt til Prag podcast her, 2022.

Firmarejser i Tjekkiet. Prag grupperejser

prag grupperejser firmaVi har arrangeret flere ophold og programmer for firmarejser. Vi stiller os gerne til rådighed som tovholdere. Vi kan tilbyde hjælp med tjekkiske samarbejder, tolkning og besøg.

Vi har besøgt skrotplads, busfabrik, snedkeri, bryggerier, biblioteker, logistikcentre og flere andre.

Vi kan ordne fly- eller bustransport med partnere. Vi kan booke jer hotel eller lejligheder i Prag, slotte og refugier i provinsen. Vi kan arrangere foredrag, mødelokaler og kulturaktiviteter.

Først og fremmest er vi lokale guider og tolke der står til rådighed før og under ophold, vi hjælper med at gøre jeres rejse mindeværdig. Vi laver altid gerne et uforpligtende forslag og planlægger gerne i dialog.

Ny side på vej. Link kommer

Privat grupper. Prag grupperejser

Hvad er en privat gruppe? I er måske en madklub, en gruppe venner med smag for øl eller en stor familie. Vores fordel er personlig, lokal og dansktalende kontakt her i Prag. I får den samme person i røret, hvadenten I ringer eller mailer for at bestille eller er ude på guide udflugter. Vi kan hjælpe med overnatning på hotel, i lejligheder eller alternative steder uden for Prag. Spring fordyrende mellemled i Danmark over.

Når I lander i Prag, kan vores chauffør stå klar til transfer direkte. En guide vil om ønsket også stå klar fra begyndelsen. Er I mindst fire tilbyder vi at skræddersy udflugter til jer, vi planlægger indhold udfra jeres interesser og i dialog. Når I er vores kunder til flere ting, stiller vi os også fuldt til rådighed for jeres planlægning.

Vil I have hjælp med kulturarrangementer, fra ishockey til opera, er vi behjælpelige med råd og eventuelt bestilling. Ønsker I vejledning om mad og drikke, altså Prag restauranter, caféer og værtshuse guider vi jer også gerne til de rigtige valg.

Vi er lokale guider der taler dansk. Vi er stolte over at vise vores skønne by – og hele Tjekkiet – frem. Vores rødder i både Danmark og her stiller os godt for at formidle det interessante og de uundgåelige forskelle. Vi står personligt inde for det, vi leverer. Send os lidt om ønsker, så kaster vi os gerne ud i en dialog.

Ny side på vej. Link kommer

 

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk