Наши партнеры

Prag grupperejser. Studierejser i Tjekkiet

Hvorfor vælge pavel-helge til Tjekkiet?

Prag grupperejser guiderI Prag og hele den tjekkiske republik planlægger vi gerne jeres grupperejse fra a-z. Personlig og lokal service med kontakt direkte til Pavel og Helge, også under opholdet. Vi er dansktalende, lokale guider. Vi har gennem 10 år særligt mange erfaringer med 10.klasser, efter-skoler, gymnasier, højskoler, chaufføruddannelser samt maskin-mesteruddannelser fra alle hjørner af Danmark.

Få lavere, lokale priser på hoteller og lejligheder på Prag grupperejser. Nyd at alt er tilrettelagt under opholdet. Rejsen til Prag og Tjekkiet kan vi tilbyde med partnere, eller I kan selv klare den. Vi samarbejder ofte med tjekkiske CSA om flybilletter. Alle tilbud kan bestilles enkeltvis. Vitame vas, velkommen info@pavel-helge.dk +420 608 08 1111

Find tre punkter her. Studierejser. Firmarejser. Private grupper

Studierejser i Tjekkiet. Prag grupperejser

prag grupperejser vitkovStudierejser er sammen med private rejser vores specialisering. Studierejser til Tjekkiet har mange fordele. Et er de lave priser på både overnatning og forplejning, for det andet er Prag og hele republikken fuld af spændende muligheder for studiebesøg.

Energi er et stort tema for os, besøg f.eks. atomkraftværk, vand-kraftværk og åbne kulminer. Vi har blandt andet forløb om anden verdenskrig, kommunisme og robotter. Vi arbejder også gerne med udveksling og lokale skoler.

I Prag booker vi helst gode 3-4**** hoteller til studenter, året rundt kan vi holde priser omkring 20euro/person/nat med morgenmad. Læs mere om hvad vi tilbyder og hvordan planlægning kan foregå.

Læs mere her

Firmarejser i Tjekkiet. Prag grupperejser

prag grupperejser firmaVi har arrangeret flere ophold og programmer for firmarejser. Vi stiller os gerne til rådighed som tovholdere. Vi kan tilbyde hjælp med tjekkiske samarbejder, tolkning og besøg.

Vi har besøgt skrotplads, busfabrik, snedkeri, bryggerier, biblioteker, logistikcentre og flere andre.

Vi kan ordne fly- eller bustransport med partnere. Vi kan booke jer hotel eller lejligheder i Prag, slotte og refugier i provinsen. Vi kan arrangere foredrag, mødelokaler og kulturaktiviteter.

Først og fremmest er vi lokale guider og tolke der står til rådighed før og under ophold, vi hjælper med at gøre jeres rejse mindeværdig. Vi laver altid gerne et uforpligtende forslag og planlægger gerne i dialog.

Læs mere her

Privat grupper. Prag grupperejser

Hvad er en privat gruppe? I er måske en madklub, en gruppe venner med smag for øl eller en stor familie. Vores fordel er personlig, lokal og dansktalende kontakt her i Prag. I får den samme person i røret, hvadenten I ringer eller mailer for at bestille eller er ude på guide udflugter. Vi kan hjælpe med overnatning på hotel, i lejligheder eller alternative steder uden for Prag. Spring fordyrende mellemled i Danmark over.

Når I lander i Prag, kan vores chauffør stå klar til transfer direkte. En guide vil om ønsket også stå klar fra begyndelsen. Er I mindst fire tilbyder vi at skræddersy udflugter til jer, vi planlægger indhold udfra jeres interesser og i dialog. Når I er vores kunder til flere ting, stiller vi os også fuldt til rådighed for jeres planlægning.

Vil I have hjælp med kulturarrangementer, fra ishockey til opera, er vi behjælpelige med råd og eventuelt bestilling. Ønsker I vejledning om mad og drikke, altså Prag restauranter, caféer og værtshuse guider vi jer også gerne til de rigtige valg.

Vi er lokale guider der taler dansk. Vi er stolte over at vise vores skønne by – og hele Tjekkiet – frem. Vores rødder i både Danmark og her stiller os godt for at formidle det interessante og de uundgåelige forskelle. Vi står personligt inde for det, vi leverer. Send os lidt om ønsker, så kaster vi os gerne ud i en dialog.

Læs mere her

 

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byrundtur på dansk. Prag guide tirs, fre. Lokale tip. 90dkk /300czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-18.10 2020 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2020

Program for ture 2020 1.4-18.10 er klar. Se UGEPLAN for 2020. Din PRAG GUIDE? Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT Udgaven 2020 får alle gæster på ture, trykt

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2020 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvad er firmaet? Garantier og betingelser herprag byrundtur dansk

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk