Наши партнеры

Hotel Crystal Palace 4**** i Prag 2

Hotel Crystal Palace 4* indgangHotel Crystal Palace Mala Štěpánská 17, 120 00, Praha 2 – Nove mesto Tlf. +420 271 090 832

Periode Enkeltværelse Dobbeltværelse
Sæson(01.04.-31.10.2023) € __ € __
Lav sæson(01.11.-31.3.2023) € __ € __
Hellige dage,Nytår € __ € __

Brug gerne formular herunder, kontakt os i øvrigt: info@pavel-helge.dk og +420 608 08 1111

bestil-hotel-blaa

Et moderne 4/stjernet hotel på en rolig gade i det absolute centum af Prag, imellem Karlspladsen (Karlovo namesti, ca 70m) og Wenzelpladsen (Vaclavske nam., ca 600m). Hotellet er nyrenoveret med air-condition og gratis WIFI på værelset.
De fleste Prag seværdigheder er i gå afstand fra hotellet. Gratis parkering til vores gæster. Få en gratis flaske tjekkisk vin på værelset som en velkomst, når du bestiller via os. Stor og lækker buffet morgenmad i restaurant med glasloft. Se Prag kort over området nederst.
Dobbeltværelse på hotel Crystal Palacehotel-crystal-palace-restauranthotel-crystal-palace-roombo centralt og godt i Pragbo centralt i Prag4 stjerne hotel i centrum til lav pris

Hotellet har også sit eget konferencelokale med plads op til 60 personer. Alle faciliteter og catering på stedet. Gæster har i øvrigt adgang til hotellets sauna mod ekstra betaling (150czk/1time).

Hotel Crystal Palace i Prag har utroligt mange restauranter og barer i nabolaget – hotellet selv ligger i en rolig sidegade. bestil-hotel-blaaWenzelpladsen fem minutter væk, det tidligere hestemarked, er det vigtigste handelsstrøg i byen. Der er store varehuse samt mindre butikker og masser af lokale tjekkiske designere i de mange passager.

Midt på pladsen står café Tramvaj, det er vores mødested til ture med dansktalende guide. Vores kunder til ture og overnatning kan booke sikker Prag transfer med vores faste chauffører. Vi tilbyder som service også udstrakt hjælp på til planlægning af jeres rejse.

Overvejer du i stedet en Prag lejlighed? Eller måske 3*** Prag hotel midt i byen?

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk