Individuelle ture 2008

Her kan du gå direkte til tursiden og bestille individulle ture.

En dag der kan planlægges præcis som i ønsker det. Jeres ønsker og ideer, i jeres tempo. Det er en en individuel tur med pavel-helge.

Gå i stedet til siden med vores kontaktoplysninger, eller flere tekster om hele Tjekkiet.

Individuelle ture i Prag og resten af Tjekkiet laver vi udfra enkle principper. I bestemmer. I betaler en fast pris. Vi regner kun med guideløn og en eventuel pris for kørsel.

Uanset om det er med eller uden bil, henter vi jer hvor I ønsker det, og slutter hvor I ønsker det. I bilen (Peugeot Boxter) er der plads til 1-8 personer. Chaufføren-guiden bestemmer tiden for hjemkørsel. I bestemmer alt andet og dækker selv udgifter til mad, drikke og entreer. Vi vil gerne booke disse ture i god tid!

6 timers ture er hensigtsmæssige med ca.1 times køretid til/fra Prag. Det giver for eksempel mulighed for Melnik, Kutna Hora, Krivoklat, Sazava, Lidice & Lezaky, Pribram med minemuseum eller Konopiste. 9 timers ture giver større rækkevidde, her er Karlovy Vary, Cesky Krumlov, Minelandskaber ved Most, vinområder i Mæhren og Brno blandt mulighederne.

I anledningen af 40-året for invasionen af Tjekkoslovakiet, har vi for nylig beskrevet muligheden for at lave en individuel byrundtur om kommunismen i Tjekkiet. Ture om Tjekkiets kommunistiske fortid kunne også gå til Vojna-lejren, hvor mange politiske fanger sad – eller som vi også tidligere skrev om til Minebyen Most.

I og omkring Prag kan mange spændende steder nåes med det offentlige eller til fods, en tur med guide kan give andre, lokale oplevelser. Specielt når vi er få sammen. Vi synes blandt andet Zizkov og VinohradyHvezda og det hvide bjerg, Troja med Zoo, filmstudierne Barrandov, Robot-ingeniøren Stanley, borgen Vysehrad med TV-tårnet er spændende, jagtslottet eller…

Kun fantasi, vilje og åbningstider sætter begrænsninger. Vores ambition er at levere store oplevelser og en personlig service, i en god atmosfære.

Her er vores indlæg om individuelle ture på pavel-helge.dk fra 2007: Individuelle ture i Prag og omegn (5.juni), Cesky Krumlov (29.juni) og Vinterture (20.sept.).

Ring +420 608 08 1111 eller send os en mail. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Links

Nelso.dk Local Search
facebook-logo

Prag på dansk

prag byrundtur dansk
BESTIL Prag guide byrundtur på dansk. Tre x uge. Lokale tip. 100dkk/350czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-1.11 2017 Café Tramvaj (Mød guide fra 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture (PDF) 2017

Vores brochure. Læs online eller print her 11.sæson 2017 15.4-1.11 (PDF 2MB). Herunder også gratis hjælp Prag kort 2017 med 30 lokale tip (PDF 4,8MB)

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2017 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvor er firmaet registreret? Garantier og betingelser her