Наши партнеры

Individuelle ture i Prag og omegn

Vi har netop planlagt en tur for 5 gæster til vinbyen Melnik. De bliver hentet af egen guide og chauffør på deres hotel, og de har selv kunnet sammensætte programmet i dialog med os.

SE 2008 PRISER OG IDEER

Det kan være en dags- eller aftentur, i eller uden for Prag. I bestemmer. Prisen for individuel guidning er 2000czk for 3 timer og 3500czk for 6 timer, for op til seks personer.

I bestemmer transportformen. Hvis I bestiller i god tid er vi i stand til at booke turen med vores meget dygtige, dansktalende kollega, Robert Pojer, der har egen minivan. Den kommende tur til Melnik kan derfor laves for bare 5000czk – inklusiv minivan og guidning – eksklusiv entreer og den planlagte frokost på Melniks smukke torv. Flere ture kan også laves med tog eller endda cykel.

Melnik er en bemærkelsesværdig by, der fik bystatus i det 13.årh. Der dyrkedes tidligt vin på de fine sydvestvendte skråninger over sammenløbet af Vltava, Moldau og Labe, Elben. Slægten Lobkowicz dyrker fortsat den usædvanlige, røde Ludmilla drue og der er mulighed for at besøge slotskældre og prøve vinsmagninger. Billedet til højre er fra en alternatives.cz produktion for magasinet Joy i Melnik.

Melnik er middelalderligt præget. Peter og Pouls kirken lige ved siden af slottet rummer et berømt benkapel, tilsvarende det i Kutna Hora. Det er et andet spændende mål for en dagstur, byen er nemt tilgængelig med en times togtur fra Prag. I Kutna Hora er der en stor gotisk katedral, åbne sølvminer og landets mest berømte pestminde, benkapellet Kostnice. Tryk på billedet for 360graders digital udgave.

Vi er sikre på at kombinationen af jeres interesser og vores lokalviden giver mulighed for mange spændende ture. Send os en mail, se vores turprogram eller se tips om juni måned i Prag. I Prag er det gråvejr og fugtigt til Bush’ besøg. Vi håber der er godt vejr til Grundlovsdag i DK. Velkommen, vitame vas , pavel-helge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk