Наши партнеры

Kutna Hora galleri/video

barbara kutna hora tjekkietI sæson 2011 kører vi hver torsdag til Kutna Hora, en af vores ture fra Prag. I dag er Kutna Hora en provinsby, den har blot 21.000 indbyggere. Vi laver tur dertil fordi byen var så rig og betydningsfuld i historien, den er fredet af Unesco som verdenskulturarv og fuld af usædvanlige seværdigheder. Vores tur fra Prag koster 1200czk/person med entréer og frokost.

Dette indlæg præsenterer et billedegalleri som video, hvor vi prøver at indfange stemningen og detaljer i et knoglekapel, en katedral i forstaden Sedlec og en kirke i selve Kutna Hora. Turen fra Prag byder ikke alene på kirker, turen er med frokost på et lokalt værtshus og det er muligt at besøge sølvmine, se kunstgalleri og shoppe til lave provinspriser.

Bestil tur fra Prag til Kutna Hora her >> Nederst i dette indlæg finder du link til vores tidligere sider om både Sedlec, knoglekapellet og selve Kutna Hora by med flere billeder. Herunder finder du vores nye galleri/video fra Kutna Hora (Bemærk du også kan se den i HD).

I videoen/galleriet ovenfor begynder vi i Kostnice knoglekapellet i Sedlec. Herefter fortsætter vi til Katedrala Nanebevzeti Panny Marie Vor Frue katedral. Begge steder besøger vi fælles på den ugentlige tur. Endelig slutter galleriet ovenfor i Skt.Barbara kirke (ofte omtalt som katedral grundet sin størrelse og betydning). På den fælles tur tager vi fra Vor Frue katedral til frokost. Derefter er tiden fri, hvor I hver vil have billet til byens seværdigheder. Du kan besøge minemuseet (få hjælp af din guide til at bestille tid til besøg i minegang), Bøhmens næststørste kunstgalleri GASK, Skt. Barbara kirke eller blot ose i byen og nyde billig handel og den rolige atmosfære.

SEND OS E-MAIL. Ring: +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk