Наши партнеры

Lejlighed i Prag og Økofarm

I dag sætter vi to helt nye tilbud online. Vi tilbyder dels en 1værelses lejlighed i Prag med 3 senge, ideel til unge eller en familie med en lille, til en rigtig god pris. Dels formidler vi overnatning nær Sazava floden, for vores partnere på økofarmen Prak.

Prag studio-lejligheden på 25m2 ligger på 5.sal i en ejendom med elevator. Vinduet er sydvendt og byder på en fantastisk udsigt over Prag forstæder. Den består af et rum på ca 20m2 med 3 senge, et bord, sofa og et skab til tøj. I køkkenhjørnet findes en kogeplade, mikrobølgeovn, køleskab, og kaffemaskine. I det lille badeværelse/toilet er der brusebad og vask. De 3 billeder er fra lejligheden.

Lejligheden ligger i Vinohrady kvarteret, Prag 3. Der er fem minuters gang til Metro station Flora (3 stationer til Wenzelspladsen på den grønne linie, A). I området ligger et stort supermarked, et shoppingcenter med biograf og Omnimax og masser af forretninger og kiosker. Adressen er Slezska 144. Prisen er 1400czk/50euro i døgnet, uanset om I er 2 el. 3.

Økofarmen Prak ligger naturskønt nær Sazavafloden. Der findes flere spændende steder i nærheden, se f.eks. vores tur til Sazava. I nærheden ligger også et af tjekkiets mest berømte og besøgte slotte, Konopiste. Der er udover rundvisninger flotte samlinger af våben og biler. I Konopiste findes også en af de bedste golfbaner, nær Prag.

Lejligheden på økofarmen kan bruges fleksibelt, der er i alt 6 sengepladser. Prisen er pr. døgn: 1100czk ved 2 personer, 1900czk ved 4 og 2500czk ved 6 personer. Der er blot 45minutters køretur til Prag og cirka det samme til Kutna Hora. Motorvej D1 er kun nogle kilometer væk. Oplev et virkeligt lokalt miljø. Billedet er fra U Konci Sveta, også i landsbyen Drahnovice.

I Teplice arbejder vi med Kurrejser (4stjernet hotel i to døgn, kurbehandlinger og fuld pension fra cirka 1100dkk), i Karlstejn kan vi booke på en 1600tals mølle ved floden. Vi har gode kontakter flere steder i landet. Prøv os af, send os en mail, se vores program eller brug arkiv og links til højre. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2022. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2022

prag byrundtur dansk Prag rejser 2022 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2022 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk