Lejlighed i Prag og Økofarm

I dag sætter vi to helt nye tilbud online. Vi tilbyder dels en 1værelses lejlighed i Prag med 3 senge, ideel til unge eller en familie med en lille, til en rigtig god pris. Dels formidler vi overnatning nær Sazava floden, for vores partnere på økofarmen Prak.

Prag studio-lejligheden på 25m2 ligger på 5.sal i en ejendom med elevator. Vinduet er sydvendt og byder på en fantastisk udsigt over Prag forstæder. Den består af et rum på ca 20m2 med 3 senge, et bord, sofa og et skab til tøj. I køkkenhjørnet findes en kogeplade, mikrobølgeovn, køleskab, og kaffemaskine. I det lille badeværelse/toilet er der brusebad og vask. De 3 billeder er fra lejligheden.

Lejligheden ligger i Vinohrady kvarteret, Prag 3. Der er fem minuters gang til Metro station Flora (3 stationer til Wenzelspladsen på den grønne linie, A). I området ligger et stort supermarked, et shoppingcenter med biograf og Omnimax og masser af forretninger og kiosker. Adressen er Slezska 144. Prisen er 1400czk/50euro i døgnet, uanset om I er 2 el. 3.

Økofarmen Prak ligger naturskønt nær Sazavafloden. Der findes flere spændende steder i nærheden, se f.eks. vores tur til Sazava. I nærheden ligger også et af tjekkiets mest berømte og besøgte slotte, Konopiste. Der er udover rundvisninger flotte samlinger af våben og biler. I Konopiste findes også en af de bedste golfbaner, nær Prag.

Lejligheden på økofarmen kan bruges fleksibelt, der er i alt 6 sengepladser. Prisen er pr. døgn: 1100czk ved 2 personer, 1900czk ved 4 og 2500czk ved 6 personer. Der er blot 45minutters køretur til Prag og cirka det samme til Kutna Hora. Motorvej D1 er kun nogle kilometer væk. Oplev et virkeligt lokalt miljø. Billedet er fra U Konci Sveta, også i landsbyen Drahnovice.

I Teplice arbejder vi med Kurrejser (4stjernet hotel i to døgn, kurbehandlinger og fuld pension fra cirka 1100dkk), i Karlstejn kan vi booke på en 1600tals mølle ved floden. Vi har gode kontakter flere steder i landet. Prøv os af, send os en mail, se vores program eller brug arkiv og links til højre. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Links

Nelso.dk Local Search
facebook-logo

Prag på dansk

prag byrundtur dansk
BESTIL Prag guide byrundtur på dansk. Tre x uge. Lokale tip. 100dkk/350czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-1.11 2017 Café Tramvaj (Mød guide fra 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture (PDF) 2017 på vej

Her er vores brochure til læsning online eller printer10.sæson 2016 15.3-1.11 til printer (PDF 10,8MB). Brochure 2017 bliver klar i januar!

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2017 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvor er firmaet registreret? Garantier og betingelser her