Наши партнеры

Lejlighed Pricna, Prag 1

Denne centrale, store lejlighed på 140 m2 har alt at byde på, inklusive stort køkken og stue, og 3 soveværelser – 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge. Lejligheden ligger på anden sal af en bygning fra det 15.århundrede.
Send en forespørgsel direkte til pavel-helge.dk her.

Der er elevator i ejendommen. De 3 badeværelser byder både på brusebad og badekar, måske tiltrængt efter en lang dag på benene. Desuden er der gratis parkering lige foran bygningen, for gæster i lejligheden. Se kort forneden.


Lejligheden i Pricna gaden nr.4 er egnede til et, to par eller en stor familie eller grupper op til 8 personer. Der er mulighed for opredning, hvis I allgevel bliver flere. Prisen på €107 pr nat er baseret på 2 mennesker i lejligheden. Max pris i topsæson for 8 personer er €200 pr nat.

Pricna lejligheden ligger kun ca.5 minutters gang fra Vaclavske namesti Wenzelspladsen og Karlovo Namesti. Den ligger på en rolig sidegade, om hjørnet fra en hovedgade. Hele byens kæmpe udvalg af spændende restauranter, barer og klubber er indenfor gåafstand. Der er ca.10 minutters gang til både Nationalteatret og Statsoperaen.

Læs mere om Nove Mesto den Nye By, hvor lejligheden ligger. Her er en række tip til restauranter i Prag og andre tip særligt til restauranter med udendørs-servering.

Alle gæster i vores lejligheder og hoteller inviterer vi gratis med på byrundtur i Prag, hver torsdag og søndag. Vi står altid til rådighed via telefon, mens I er i Prag. Ligeledes kan vi træffes hver dag på Vaclavske Namesti, 10min. væk, kl.17-17.30.

Billedet viser den Nye Bys Rådhus, lejligheden ligger i en sidegade til højre

Vi anbefaler Pivovarsky Dum, få hundrede meter væk. Pivovarsky Dum er et unikt sted med egen øl, 5-6 andre mikrobryggerier på fad og glimrende tjekkisk orienteret køkken. I nabolaget findes også det svært turistede U Fleku med en 500-årig tradition og bedre, i vores øjne, Novometsky Pivovar Den Nye Bys bryggeri. Der er flere teatre, sorte teatre og musikklubber i gaderne nærved.

Regn med vi er et lille firma og måske behøver en dag eller to for at svare, selv om vi tilstræber hurtige svar.

Send en mail til pavel-helge.dk eller ring +420 608 08 1111


Se større kort – Lejlighed i Pricna, Prag 1

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byrundtur på dansk. Prag guide tirs, fre. Lokale tip. 90dkk /300czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-18.10 2020 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2020

Program for ture 2020 1.4-18.10 er klar. Se UGEPLAN for 2020. Din PRAG GUIDE? Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT Udgaven 2020 får alle gæster på ture, trykt

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2020 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvad er firmaet? Garantier og betingelser herprag byrundtur dansk

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk