Наши партнеры

Medvedev og Obama i Prag

prag_borg_panoramaPrag bliver i denne uge præget af to præsidenters besøg. Medvedev og Obama skal på torsdag d.8.april underskrive afløseren til START I aftalen om nedrustning af atomvåben. Mødet og ceremonien vil finde sted på Prag borg. Borgens administration oplyser at området lukkes fra d.7 til d.9/4 kl.12.

Præsident Obama besøgte senest Prag i april 2009, da han netop foran borgen holdt tale. Læs indlæg >> Her vil vi opdatere med mere praktisk information de kommende dage. Påregn større trafikale problemer, se Google-kort. Vores bytur på torsdag bliver kort!

2-spanelsky-salPrag lufthavn lukkes for flyvninger i korte perioder når de to præsidenter ankommer og rejser igen. Der er områder hvor parkering stoppes. Marriott og andre hoteller og måske kongrescentret vil være inddraget. Her vil vi udvide med yderligere oplysninger og billeder de kommende dage. De to præsidenter vil underskrive den nye nedrustningsaftale i den Spanske Sal på Prags borg (billedet til venstre).

Vi opdaterer vores Facebook side >> med diskusssion om hvad mødet betyder for tjekkerne.

Trafik og transport påvirkes som sagt i lufthavnen, i hele Hradcany kvarteret, i dele af Mala Strana og langs med floden i Stare Mesto. Parkering – og kørsel i det hele taget – frarådes i områderne. Se liste fra Lidovky.cz (tjekkisk artikel) for alle steder med parkeringsforbud.

Fink mere info og link til andre sider under dette Prag kort:

Vis Medvedev og Obama i Prag på et større kort

7/4: 5000 politifolk er udkommanderet de næste dage for at beskytte de to præsidenter og hundredvis af bodyguards. Det tjekkiske luftvåben vil også være aktivt. Medvedev ankommer i dag fra Slovakiet, Obama ankommer i morgen formiddag. Udover at underskrive nedrustningsaftalen, den nye Start, vil Obama torsdag aften møde Centraleuropæiske ledere i den amerikanske ambassadørs residens i Bubenec, Prag 6.

Link til mere information og nyhedsartikler:

Send os en email. Telefon +420 608 08 1111 – pavel-helge.dk

One Comment on “Medvedev og Obama i Prag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byrundtur på dansk. Prag guide tirs, fre. Lokale tip. 90dkk /300czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-18.10 2020 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2020

Program for ture 2020 1.4-18.10 er klar. Se UGEPLAN for 2020. Din PRAG GUIDE? Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT Udgaven 2020 får alle gæster på ture, trykt

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2020 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvad er firmaet? Garantier og betingelser herprag byrundtur dansk

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk