Наши партнеры

Nelso – Prag søgning

Vi er ved at forberede et nyt samarbejde med den store lokale søgemaskine Nelso. To erfarne herrer i Prag, danske Jens Gregersen og hans forretningspartner Jack DeNeut, er ansvarlige for siden. Nelso findes i en engelsk version på Nelso.com og en dansk version som Nelso.dk.

Nelso er en slags supereffektiv telefonbog, derudover tilføjer de hele tiden mere indhold, end man forventer af en lokal søgning.

Fornylig er Nelso f.eks. begyndt at lave video-præsentationer af lokale virksomheder. Den engelske udgave har allerede restaurantanmeldelser og andre relevante tillæg.

Vi bruger selv Nelso til at finde adresser og telefonnumre og til at søge inspiration. De har en restaurantliste, hvor spisesteder og barer er inddelt efter køkken/nationalitet. Desuden er der relevante kort over Prag. Vi kom først i kontakt, fordi Jens skrev om mikrobryggerier i Prag på sin blog.

Vi ser frem til det videre samarbejde og er spændt på, hvordan vi kan integrere alle de mulige søgninger på Nelso yderligere med indholdet her. Her kan du se den aktuelle kulturkalender for Prag. Her er vores Twitter med beskeder og korte nyheder i Prag.

Læs om Münchenaftalen i 1938 her på bloggen, på mandag. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byrundtur på dansk. Prag guide tirs, fre. Lokale tip. 90dkk /300czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-18.10 2020 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2020

Program for ture 2020 1.4-18.10 er klar. Se UGEPLAN for 2020. Din PRAG GUIDE? Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT Udgaven 2020 får alle gæster på ture, trykt

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2020 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvad er firmaet? Garantier og betingelser herprag byrundtur dansk

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk