Наши партнеры

Nelso – Prag søgning

Vi er ved at forberede et nyt samarbejde med den store lokale søgemaskine Nelso. To erfarne herrer i Prag, danske Jens Gregersen og hans forretningspartner Jack DeNeut, er ansvarlige for siden. Nelso findes i en engelsk version på Nelso.com og en dansk version som Nelso.dk.

Nelso er en slags supereffektiv telefonbog, derudover tilføjer de hele tiden mere indhold, end man forventer af en lokal søgning.

Fornylig er Nelso f.eks. begyndt at lave video-præsentationer af lokale virksomheder. Den engelske udgave har allerede restaurantanmeldelser og andre relevante tillæg.

Vi bruger selv Nelso til at finde adresser og telefonnumre og til at søge inspiration. De har en restaurantliste, hvor spisesteder og barer er inddelt efter køkken/nationalitet. Desuden er der relevante kort over Prag. Vi kom først i kontakt, fordi Jens skrev om mikrobryggerier i Prag på sin blog.

Vi ser frem til det videre samarbejde og er spændt på, hvordan vi kan integrere alle de mulige søgninger på Nelso yderligere med indholdet her. Her kan du se den aktuelle kulturkalender for Prag. Her er vores Twitter med beskeder og korte nyheder i Prag.

Læs om Münchenaftalen i 1938 her på bloggen, på mandag. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk