Наши партнеры

Nytår i Prag 2010-2011

Nytår i Prag er emnet her, vi beskriver en række oplagte bud på restauranter og diskoteker i Prag, hvor kvaliteten normalt er i orden.

Vil du fejre nytår her i Tjekkiets hovedstad, vil vi anbefale at bestille bord et sted.  Nytårsaften inkluderer for mange fyrværkeri kl. 12 på Karlsbroen, vi tipper til andre udsigter og fyrværkeri for børn.

Hvis du vil bestille overnatning, lejlighed eller hotel i Prag er det på høje tid. Vi opfordrer dig til at kontakte os med det samme via mail: info@pavel-helge.dk eller telefon: +420 608 08 1111. Vi laver gerne ture i Prag med privat guide, bare det ikke er tidligt 1.januar.

Nytår er altid lidt vanskeligt at rådgive om, da de fleste steder har et særligt arrangement med en fast menu. Et eksempel tilbyder siden siden Limeandtonic med 50% rabat: Nytårsaften på Hotel Corinthia (Towers) lige ved Vysehrad. 1900czk som er halv pris giver adgang til lækker mad tilberedt på stedet, drikkevarer og fantastiske udsigter.

I Mala Strana / Lillesiden synes vi at menuen på restaurant Artisan frister. Fem retter med blandt andet Hummerrisotto og Filet Mignon for 1595czk. Vores gode kolleger på jazzklubben U Maleho Glena kan også anbefales i samme kvarter. Uanset hvor I vælger at spise kan det på det kraftigste anbefales at reservere. Statsoperaen tilbyder Flagermusen galla med både opera, buffet, drinks og dans på scenen efter midnat, priserne går fra heftige 5600-8400czk.

Vil du ud at danse i Prag nytårsnat tilbyder alle de store klubber arrangementer. En god liste at begynde med, finder du hos prague.tv. Sasazu er vel øjeblikkets mest omtalte klub i Prag, den ligger i Prag 7. Er du i mitdbyen kan det betale sig at kigge til Roxy i Dlouha gaden, danseklub med en perlerække af tjekkiske DJ´s for blot 790czk. Den evige klub Chapeau Rogue bag Tyn kirken åbner døren for 200czk i baretagen.

Fyrværkeri kan ses næsten alle steder i Prag. De bedste udsigter er fra høje steder, Letna parken med metronomen eller Petrin højen med det lille Eiffeltårn for eksempel. Riegerparken i Prag 2 eller Parukarka i Prag 3 giver også overblik.

Er du i midtbyen kan det betale sig at søge til floden, en spadseretur på Legio Most Legionærbroen og Strelecky Ostrov Skarpskytternes Ø vil give udsigt til det meste. Staromestske Namesti Gamle Bys plads og særligt Vaclavske Namesti Wenzelspladsen har det med at tiltrække de vilde og skødesløse. (OBS 1/1 Vi blev for sent klar over at fyrværkeriet er aflyst pga. manglende penge i byens kasse. Beklager!) 1.januar fastholder Prag by en fin tradtion og byder kl.18 på nytårsfyrværkeri for alle de børn og banrlige sjæle som enten var gået i seng eller ikke fik nok til midnat. Byens fyrværkeri ses bedst ved flodbredden Alsovo Nabrezi eller på Manesuv Most Manes broen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 2011 program med mail 1/1 >>

Stastny Novy Rok godt nytår, vi ses i 2011. Pavel og Helge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byrundtur på dansk. Prag guide tirs, fre. Lokale tip. 90dkk /300czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-18.10 2020 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2020

Program for ture 2020 1.4-18.10 er klar. Se UGEPLAN for 2020. Din PRAG GUIDE? Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT Udgaven 2020 får alle gæster på ture, trykt

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2020 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvad er firmaet? Garantier og betingelser herprag byrundtur dansk

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk