Наши партнеры

Nytår i Prag

Læs indlæg om december 2009 >>

Læs indlæg om Prag nytår 2009-2010 >>

Prag byder på mange nytårsfester. Læs mere om nytåret i Prag i det følgende. Julemånedens første vigtige dag, Mikulas (Skt. Nikolas), blev overstået forleden. De tjekkiske børn må nu overvinde chokkene ved at have mødt biskoppen, djævelen og englen. Læs mere om Prag i december her. Julemarkederne er også ved Andel, på Namesti Miru og i resten af Prag hele måneden.

Utrolig mange fra Prag tager på landet til nytår – gerne til hytter og bjergene. I Prag er der fester overalt. Turister samles ofte på Vaclavske Namesti eller den gamle rådhusplads kl.12. Tjekkerne synes typisk at udlændinge er meget højlydte i offentligheden. Nytårsfesten i gaderne bliver ikke så vild som i København og andre steder, det foregår mest indenfor.

Ved metronomen (bill. øverst) på Letna har man en af byens bedste udsigter til alt fyrværkeriet. Prags klubber og restauranter har mange tilbud om særlige nytårsmenuer eller show. Her vil vi præsentere et lille udpluk, med skyldig tak til vores partner Prague.tv og deres sider om jul og nytår.

Hvis du/I vil være sikker på en festlig aften, kan det være godt at lave en reservation. Vi kunne selv finde på at besøge U Irmy, Irmas georgiske sted, få hundrede meter fra Karlsbroen, i gaden Karoliny Svetly. Chateau Rogue (bill. over) fester altid i højeste gear, den ligger lige bag Tynkirken og rådhuspladsen, der er både bar og egentlig klub i kælderen.

Her vil vi blot pege på en toprestaurant, læs mere hos prague.tv. Den kendte, svensk drevne, Kampa Park, lige ved Karlsbroen i Lillesiden-kvarteret. Her koster en nytårsmenu med fire retter 5500czk, knapt 1600dkk.

Roxy, i Prags gamle by, er gennem mange år en af byens hotteste dance-scener. De har fuldt blus på til nytår, i år med James Bond tema, fra 790-990czk. Londons Ministry of Sound indtager, med ”first lady of dance” DJ Loud, klubben Mecca i Prag 7. Priser fra 1190-2490czk. Endelig vil vi anbefale byens bedste jazzklub, U Maleho Glena (bill), hvor Stan the Man med blues er omdrejningspunktet.

Stastny novy rok – Lykkeligt nytår fra Prag. Send os en mail. pavel-helge.dk

One Comment on “Nytår i Prag

  1. Vaclavske Namesti eller Wenzelspladsen er d.31.januar scene for Prags bys fest. Koncerter med Gypsy.cz, roma-rapper og den evige Karel Gott fra kl.20. Helge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byrundtur på dansk. Prag guide tirs, fre. Lokale tip. 90dkk /300czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-18.10 2020 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2020

Program for ture 2020 1.4-18.10 er klar. Se UGEPLAN for 2020. Din PRAG GUIDE? Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT Udgaven 2020 får alle gæster på ture, trykt

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2020 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvad er firmaet? Garantier og betingelser herprag byrundtur dansk

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk