Наши партнеры

Påske i Prag 2009

czech_easter_eggs_2005-03-26_00Påsken begynder i 2009  allerede d.28.marts i Prag med de kendte markeder på både Staromestske- og Vaclavske Namesti. Påskemarkeder i Prag til d.19. april i 2009.

Vi begynder sæsonen for ture i Prag d.3.april. Se datoer for turene med guide, eller bestil en individuel Prag tur.

Påske er topsæson på hoteller i Prag. Vi kan booke det 3-stjernede Quality Hotel i Prag, i påskedagene, for 68euro/døgn/dobbelt.

Der er tivoli for børn, Matejska Pout, udflugter til borgen Krivoklats påskemarked med damptog til påske, opera og klassiske koncerter med symfoniorkestrene i Prag.

Glem ikke påskeæg og traditioner med pisk.

czech-easter1Ture i Prag med pavel-helge følger de normalt angivne dage/datoer. Skoda turen kører begge tirsdage omkring påsken, d.7 og d.14.april. Skoda turen er nu med frokost i Octavia-arbejdernes kantine, vi ser både fabrikshaller med produktion og museet, før vi spiser. Skoda i nyhederne.

Middelalderaften er vores nye tur i 2009, den er åben både d.3, 4, 10 og 11.april. En aftentur med chauffør frem og tilbage og usædvanlige oplevelser i en værtshuskælder nær Prag borg.

Byrundturen som vi i 2009 deler som stor og lille byrundtur kører ekstra fredag d.10.april. Bemærk vi nu har byrundtur fast både mandag, torsdag og søndag. Vi tilbyder i 2009 desuden byrundtur med chauffør for individuelle eller hvad med jeres private guide i eller uden for Prag?

quality-hotel-prague-exterierVi kan tilbyde Quality hotel i Prag 10 til påske 2009. Hotel Quality ligger cirka 4 kilometer fra centrum, der er sporvogn 11 lige uden for døren til Nationalmuseet/ Vaclavske Namesti. Gå 5 minutter til den nærmeste metrostation (Zelivskeho) på den grønne linie, der også kører mod lufthavnen.

Vi kan booke Quality hotel til 68euro/nat/dobbeltværelse. Påske er højsæson på hotellerne i Prag. Send os en email her eller ring +420 608 08 1111

Påskemarkederne begynder som skrevet allerede d.28.marts. I Tjekkiet er det vigtigt at mødes med familien og spise godt og rigeligt. Nogle fejrer kristne påskeritualer og endnu flere markerer hedenske frugtbarhedsritualer. Læs her om fejringen i påskedagene.

czech-easter3Påskemandag vækker det jubel når drengene med deres hjemmeviklede pisk pomlazska skal klaske piger og sikre frugtbarhed, oven i købet forventer de dekorerede påskeæg for gunsten.

Vi skrev om traditioner og påskearrangementer til påsken i 2008 (om Krivoklat borg med damptog) og i 2007 (0m påskeæg og ris). Læs mere i kulturkalenderen for april. Vi anbefaler det store Matejska Pout (som omrejsende tivoli) til alle i Prag. Læs om Prag for børn og unge.

Send os en email eller brug telefon +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk