Наши партнеры

pavel-helge.dk er blevet 1 år

Vores hjemmeside, bloggen, har eksisteret i over et år. Vores ene mål er selvfølgelig at præsentere vores ture i Prag og omegn. Vi har også en målsætning om at vores side skal give relevant og opdateret information om Prag og inspirere til nye oplevelser i Prag og resten af Tjekkiet.

Første indlæg lavede vi 9.januar 2007, trafikken lettede med februar 2007. I dag har vi haft over 7600 unikke besøgende og der er læst over 31400 sider. Vi er både glade for gentagne besøg og at over 65% er nye besøg. Over 9000 af de samlede 11.000 besøg er fra Danmark. Tjekkiske besøgende er næstflest, men resten af Skandinavien, Tyskland og USA er så småt med.

Vores ambition for det kommende år er at gøre en egentlig hjemmeside færdig, at fortsætte bloggen på egen platform og vigtigst at inddrage jer læsere mere aktivt. Siden skal fungere som et godt redskab for Klingenberg, Prag-Eksperten og deres gæster. Vi vil videreføre de vigtige samarbejder om indhold. Afgørende er billederne fra prague360, nyheder med Aktualne.cz og kulturlinks med prague.tv, kredsen af partnere vokser.

Vi vil gerne have jeres tilbagemeldinger. Først og fremmest er det afgørende at siden er overskuelig og at I kan finde ønskede informationer. Kan I bruge vores kulturkalender og de aktuelle links? Er nyheder i Tjekkiet værd at tjekke? Er der noget I savner?

Læs om Ture i Prag 2008 eller påske i Prag, ring +420 608 08 1111 eller send en mail.
Velkommen, vitame vas pavel-helge.dk

One Comment on “pavel-helge.dk er blevet 1 år

  1. Tillykke med sidens succes – og fortsatte succes :)

    Jeg har fulgt med via RSS og synes det (for mig) er rigtig spændende indhold I har haft.

    Jeg har faktisk ikke opdaget kulturkalenderen før I nævnte den her. Men god ide så folk kan se hvad der sker i byen, når de rejser hertil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byrundtur på dansk. Prag guide tirs, fre. Lokale tip. 90dkk /300czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-18.10 2020 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2020

Program for ture 2020 1.4-18.10 er klar. Se UGEPLAN for 2020. Din PRAG GUIDE? Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT Udgaven 2020 får alle gæster på ture, trykt

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2020 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvad er firmaet? Garantier og betingelser herprag byrundtur dansk

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk