Наши партнеры

Play udstilling i Manes

Play i Prag er tredie udstilling i serien Orbis Pictus, den er åben hos kunstforeningen Manes, midt i Prag, helt frem til  januar, hver dag kl.10-19 (undtagen mandag), voksne 150czk entré. Udstilling Play er efterårets absolut bedste udstilling for børn, der er desuden koncerter hver aften for voksne og ingen af delene kræver sprogkundskaber.

Udstillingen Play er ret stor i to etager som også markerer to separate afdelinger, kaos for oven som hele tiden skal forandre sig, efterhånden som de besøgende bygger videre og kælderen, som er i mange rum med sanseoplevelser og en stor tegneafdeling. Find her beskrivelse og billedgalleri fra årets bedste udstilling i Prag for børn.

Vi skrev om den tidligere udstilling i det Økotekniske Museum i Prag 6 i serien Orbis Pictus her >> Serien Orbis Pictus er udviklet af en Pet Nikl med inspiration i Comenius tanker og hans værk Orbis Sensualium Pictus, (Sanseverdenen i billeder) fra 1658. Alle udstillingerne er interaktive. På dette års udstilling var det en god overraskelse at finde en del lydinstrumenter fra Robotmanden Stanley Povoda, som vi kender fra bl.a. robotten Wedecko og galleri Trafacka i Prag 9.

Manes ligger midt i Prag, ved floden Vltava Moldau. Nationalteatret > og det Dansende Hus > er blandt de nærmeste seværdigheder. Herfra sejler også en af Prags færger og bådene til Zoo i weekender. På den modsatte side af floden ligger Detsky Ostrov Børnenes Ø med legepladser.

Play udstillingens genstande er ikke blot til at kigge på. Det er faktisk obligatorisk selv at hive, slå, pille, tegne og bruge genstandene. Kanonen øverst var for eksempel et tydeligt hit. Den udvikler røg og hvis man slår på trommen i enden skyder den. Bege sektioner som vi nævnte øverst aktiverer på forskellig måde kommunikative lege og dermed fantasi og leg uden aldersbegrænsning. Opdelingen i de to sektioner kan også forståes som en metafor for verden på overfladen og i undergrunden, en kontrast i mellem forskellige kreative miljøer.

Send os en email > +420 608 08 1111pavel-helge.dk

[nggallery id=41]

Her er en række af de bedste seværdigheder i Prag med børn:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byrundtur på dansk. Prag guide tirs, fre. Lokale tip. 90dkk /300czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-18.10 2020 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2020

Program for ture 2020 1.4-18.10 er klar. Se UGEPLAN for 2020. Din PRAG GUIDE? Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT Udgaven 2020 får alle gæster på ture, trykt

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2020 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvad er firmaet? Garantier og betingelser herprag byrundtur dansk

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk