Prag 1.maj

Den internationale arbejderdag har i Tjekkiet en meget anderledes betydning end i Danmark. Der vil være en demonstration i Letnaparken mod kommunisme, den er organiseret af Konføderationen af tidligere politiske fanger. Sidste år kom der over 30.000 mennesker og det blev klart den største 1.maj markering. Det begynder kl.11.
Tjekkiet er det eneste tidligere kommunistiske land, hvor kommunistpartiet fortsat findes i samme navn. De har aldrig direkte taget afstand fra tiden under åget, 1948-1989. Deres navn på tjekkisk forkortes KSCM.

Kommunisterne holder 1.maj ved Vystaviste og Krizikovafontænen fra kl.9, hvor blandt andet deres formand, Vojtěch Filip, skal tale. Sidste år var der nogle tusind, hovedsaglig nostalgiske pensionister.
Endelig holder nynazisterne, i skikkelse af National modstand Narodni odpor en allerede godkendt demonstration i det centrale Brno, de har ovenikøbet aftaler med politiet om at det er dem tilladt at maskere sig. De kalder til demonstration mod kapitalisme.

Kom og diskuter politik og samfundsforhold på vores ture eller send os en mail pavel-helge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Links

Nelso.dk Local Search
facebook-logo

Prag på dansk

prag byrundtur dansk
BESTIL Prag guide byrundtur på dansk. Tre x uge. Lokale tip. 100dkk/350czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-1.11 2017 Café Tramvaj (Mød guide fra 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture (PDF) 2017

Vores brochure. Læs online eller print her 11.sæson 2017 15.4-1.11 (PDF 2MB). Herunder også gratis hjælp Prag kort 2017 med 30 lokale tip (PDF 4,8MB)

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2017 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvor er firmaet registreret? Garantier og betingelser her