Наши партнеры

Prag 1.maj

Den internationale arbejderdag har i Tjekkiet en meget anderledes betydning end i Danmark. Der vil være en demonstration i Letnaparken mod kommunisme, den er organiseret af Konføderationen af tidligere politiske fanger. Sidste år kom der over 30.000 mennesker og det blev klart den største 1.maj markering. Det begynder kl.11.
Tjekkiet er det eneste tidligere kommunistiske land, hvor kommunistpartiet fortsat findes i samme navn. De har aldrig direkte taget afstand fra tiden under åget, 1948-1989. Deres navn på tjekkisk forkortes KSCM.

Kommunisterne holder 1.maj ved Vystaviste og Krizikovafontænen fra kl.9, hvor blandt andet deres formand, Vojtěch Filip, skal tale. Sidste år var der nogle tusind, hovedsaglig nostalgiske pensionister.
Endelig holder nynazisterne, i skikkelse af National modstand Narodni odpor en allerede godkendt demonstration i det centrale Brno, de har ovenikøbet aftaler med politiet om at det er dem tilladt at maskere sig. De kalder til demonstration mod kapitalisme.

Kom og diskuter politik og samfundsforhold på vores ture eller send os en mail pavel-helge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2022. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2022

prag byrundtur dansk Prag rejser 2022 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2022 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk