Наши партнеры

Prag – Aktivferie I

Der er mange muligheder for at være aktiv i Prag. Vi vil altid gerne være med til at planlægge en helt særlig dag for jer. Vil I klatre, flyve i ballon eller på en vandretur? I første indlæg om aktivferie, har vi valgt at fokusere på to ting, golf og cykling i Prag.

Se vores turprogram (opdateret 20/5) – eller send os en mail. Kom og hils på os hver dag 17-17.30 ved Cafe Tramvaj, mødested.

Cykling i Prag er ikke til hverdag, her er brosten, sporvognsskinner, stejle bakker og for mange biler. Der findes til gengæld en række fine ruter til længere ture og sightseeing. Vi har netop lavet en aftale med City Bike, de tilbyder to gode muligheder. Tag med på deres byture på cykel med engelsktalende guide – eller lej selv cykel. I kan booke via os til deres priser. Vi hjælper gerne med kort og ruter.

City Bike udlejer nye Mountainbike eller Citycruisers til følgende priser: En hel dag koster 500czk og to timer koster 300czk, med et tillæg på 50czk pr. følgende time. De tilbyder cykleguidningerne 3 gange om dagen (kl.10.30, 13.30 og 16.30) til 540czk, inkl.kort, drink, lås og hjælm. De har også cykler til børn. Der er 3 ruter: Byrundtur (den Gamle by), Slotstur (Letnaparken og Prag slot) og solnedgangstur (ved floden).

Vi anbefaler gerne flere ruter langs Vlatava, på Petrin, i Zizkov eller til Stromovkaparken og Trojaområdet med Zoo. Der er flere skønne naturområder i udkanten af Prag, f.eks. Divoka Sarka.

Golf er en voksende sportsgren i Tjekkiet. I Prag er der gode banemuligheder og endnu ikke så mange spillere som i Danmark. Christian spiller selv golf i byen og svarer gerne på spørgsmål eller arrangerer en dag. Mail ham her.

I bydelen Motol (vestligt) ligger den ældste golfklub i Prag, Golf Club Praha. I et meget udfordrende, kuperet terræn ligger en 9 hullers bane. Her er et velassoteret klubhus og en restaurant. Det er muligt at leje køller. Greenfee er 900czk på hverdage og 1100czk i weekender. Tirsdag er handicapdag.

I Branik ved floden findes Golf & Country Club Prague med en nyrenoveret (efter 2002 oversvømmelserne) 9 hullers bane. En flad bane med rigelige udfordringer i vand. Åbningen er et smalt par 4 hul, der kan ryste selv en garvet spiller. Greenfee er lidt billigere end i Motol. Læs mere i kommende blogs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk