Prag – Aktivferie I

Der er mange muligheder for at være aktiv i Prag. Vi vil altid gerne være med til at planlægge en helt særlig dag for jer. Vil I klatre, flyve i ballon eller på en vandretur? I første indlæg om aktivferie, har vi valgt at fokusere på to ting, golf og cykling i Prag.

Se vores turprogram (opdateret 20/5) – eller send os en mail. Kom og hils på os hver dag 17-17.30 ved Cafe Tramvaj, mødested.

Cykling i Prag er ikke til hverdag, her er brosten, sporvognsskinner, stejle bakker og for mange biler. Der findes til gengæld en række fine ruter til længere ture og sightseeing. Vi har netop lavet en aftale med City Bike, de tilbyder to gode muligheder. Tag med på deres byture på cykel med engelsktalende guide – eller lej selv cykel. I kan booke via os til deres priser. Vi hjælper gerne med kort og ruter.

City Bike udlejer nye Mountainbike eller Citycruisers til følgende priser: En hel dag koster 500czk og to timer koster 300czk, med et tillæg på 50czk pr. følgende time. De tilbyder cykleguidningerne 3 gange om dagen (kl.10.30, 13.30 og 16.30) til 540czk, inkl.kort, drink, lås og hjælm. De har også cykler til børn. Der er 3 ruter: Byrundtur (den Gamle by), Slotstur (Letnaparken og Prag slot) og solnedgangstur (ved floden).

Vi anbefaler gerne flere ruter langs Vlatava, på Petrin, i Zizkov eller til Stromovkaparken og Trojaområdet med Zoo. Der er flere skønne naturområder i udkanten af Prag, f.eks. Divoka Sarka.

Golf er en voksende sportsgren i Tjekkiet. I Prag er der gode banemuligheder og endnu ikke så mange spillere som i Danmark. Christian spiller selv golf i byen og svarer gerne på spørgsmål eller arrangerer en dag. Mail ham her.

I bydelen Motol (vestligt) ligger den ældste golfklub i Prag, Golf Club Praha. I et meget udfordrende, kuperet terræn ligger en 9 hullers bane. Her er et velassoteret klubhus og en restaurant. Det er muligt at leje køller. Greenfee er 900czk på hverdage og 1100czk i weekender. Tirsdag er handicapdag.

I Branik ved floden findes Golf & Country Club Prague med en nyrenoveret (efter 2002 oversvømmelserne) 9 hullers bane. En flad bane med rigelige udfordringer i vand. Åbningen er et smalt par 4 hul, der kan ryste selv en garvet spiller. Greenfee er lidt billigere end i Motol. Læs mere i kommende blogs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Links

Nelso.dk Local Search
facebook-logo

Prag på dansk

prag byrundtur dansk
BESTIL Prag guide byrundtur på dansk. 2 x uge. Lokale tip. 100dkk/350czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 24.3-28.10 2018 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2018

Vi printer ikke brochure i 2018, men du kan se alle vores faste Prag ture på dansk: UGEPLAN Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2017 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvor er firmaet registreret? Garantier og betingelser her