Наши партнеры

Prag Biennale 2011

Prague Biennale 5 er en kæmpe stor udstilling af unge billedkunstere. Den begyndte 19.maj og varer helt til 11.september. Biennalen er flyttet til en enorm tidligere fabrik af flydele i Prag 4. Kom nemt dertil med sporvogn. Udstillinger i kælderen, på 9. og 10.sal med udsigt over flod og sydlige forstæder. Udsnittet ovenfor er et maleri fra Indien, som er i fokus med Tjekkiet og flere andre lande.

prague biennale 5 micronaPrague Biennale 5 er som nævnt kæmpe, faktisk den største kunstbegivenhed i Tjekkiet. Prag er ofte kritiseret for at mangle rum for unge billedkunstnere. Dygtige private gallerister er aktive, men især Nationalgalleriet mangler engagement, mener mange. Denne Prag Biennale er den 5. af slagsen som netop fokuserer på ny billedkunst. Hver afdeling har sine kuratorer og spændvidden er stor under den samlede ledelse. Vi blev selv især fascineret af indiske malere, derfra billedet øverst.

Overskriften er Expanded painting og binnealen er desuden nu for anden gang beriget med en foto-sektion. Tjekkiet og Slovakiet er i fokus. Biennalen er et samarbejde med italienere, så også Italienske kunstnere er tydelige hver gang. En foto-sektion kom til ved den prague biennale 2011 vittorio ricco4.biennale i 2009, den sidste af tre i Karlin Hallen. Denne gang er Prag Biennale rykket til en futuristisk, men slidt, tidligere fabrik for flydele i Modrany, Prag 4. Nogle rum findes i en atombunker fra 1984 i kælderen.

Vi har mulighed for at arrangere særlige aftener hos Biennalen for grupper. De tilbyder adgang efter normal lukketid kl.19, rundvisning med egen guide og middag på 10.sal med udsigt over det sydlige Prag. Læs mere om muligheder for grupperejser til Prag > Vi var selv så heldige at blive modtaget af den daglige manager, Vittorio Ricco. Han er også tovholder, hvis vi kommer på besøg med grupper.

Microna bygningen ligger sydligt for centrum i bydelen Modrany. Læs mere om Prag 4 her >> Det er nemt at komme til udstillingen med offentlig transport. Sporvogn 3 kører direkte fra Vaclavske Namesti / Wenzelspladsen og sporvogn 17 kører langs floden fra Karlsbroen. Tag til stoppet “Belarie”, så ser du den høje gule bygning. Det tager 20.-30.min. fra midtbyen. Vi var ikke imponerede over cafeteriet derude, men i nærheden findes en dejlig restaurantbåd: Port 62 ligger ved et stort grønt område, der spiser man godt og børnene finder legeplads m.m.

Mail til os herTelefon +420 608 08 1111pavel-helge.dk

[nggallery id=44]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2022. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2022

prag byrundtur dansk Prag rejser 2022 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2022 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk