Наши партнеры

Prag februar 2010

prag-borg_garderPrag kulturkalender for februar måned 2010. Denne kalender over alskens kultur i Prag er en forlængelse af et indlæg vi skrev i december. om Vinterferie i Prag >>

I sidste indlæg kom det til at handle om dinosaurer, ishockey og klassisk musik, her kommer vi også omkring en del koncerter med rytmisk musik, udstillinger samt aktiviteter med børn.

Februar måned kan blive kold med sne, vi nævner et par steder at overveje som kælkebakker. Endelig vil vi påpege at februar slutter med åbningen af en forårs-klassiker: Matejska Pout. Skt.Mathias marked er et udendørs tivoli med over 130 attraktioner, ved Vystaviste i Prag 7.

prag-moldau-vinterPrag har en rig rytmisk koncert scene, selv om også spillestederne i Prag kæmper med økonomien. Februar begynder med Chris Rea d.1 i Kongrescentret, det er ikke byens bedste sted til koncerter. Samme dag er der The Australian Pink Floyd Show i Tesla Arena. Bandet Europe har været med så længe at selv Helge kan huske dem fra de unge år, de spiller i Retro Music Hall 7.februar. Dagen før er der Lord of the Dance, som nu i januar turnerer i Danmark, de laver show 7.februar i O2 Arena i Prag 9. Vi ser selv frem til Taureq bandet Tartit fra Mail, de spiller 17.februar, Akropolis.

tesla-arena-ishockey-pragVi laver gerne private, individuelle ture om vinteren. Book Kristina, Kenneth eller Helge som jeres egen guide. Robert kører med sin minivan, hvis du vil køres rundt eller ud af byen. Læs om Prag vintertilbud >>

Prag fik et chokolademuseum i slutningen af 2009. Det ligger i Celetna 10, Prag 1. Det er strøggaden som løber mellem den Gamle Bys plads og Krudttårnet. Choco-Story viser chokoladens historie og giver mulighed for at lege med. Der er indbygget quiz for børn. Indgangen er ikke lav, men en familie kan komme ind for 350czk, cirka 100dkk. I samme åndedrag vil vi gøre opmærksom på at det populære Teknisk Museum på Letna er lukket indtil efteråret.

En skøjtebane står midt i Stare Mesto, den Gamle By, det er på Grøntsagsmarkedet lige bag stænderteatret. Er du til at kælke på en plasticpose eller lignende kan vi anbefale Petrin højen som er nemt entropa-dox3tilgængelig fra centrum eller måske Rieger parken i Prag 2, der er kun 15-20.minutter fra Wenzelspladsen. Større børn vil, forestiller vi os, syntes særlig godt om Dinosaur show, det skrev vi om her: Vinterferie i Prag 2010 >> Endelig nævnte vi allerede foroven Mathias tivoli. Matejska Pout findes ved Vystaviste i Prag 7 fra slutningen af februar.

De voksne vil vi opfordre til at læse mere om Museer i Prag >> Find gode værthuse med varme >> eller besøg spændende gallerier. David Cernys kontroversielle værk Entropa >> (hvor Danmark er bygget i Lego med et ansigt med turban) udstilles på Gallery Dox, ophængningen er forlænget til foråret. En ny udstilling i Ridestaldene ved Prag borg skildrer for første gang samlet kunst fra den Bøhmiske Reformation.

Oplev Prag med de lokale. +420 608 08 111  E-mail
pavel-helge.dk

One Comment on “Prag februar 2010

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2022. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2022

prag byrundtur dansk Prag rejser 2022 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2022 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk