Наши партнеры

Prag flyrejser

csa-airplane-pragueFlyrejser til Prag er i dag mere udbredt end busrejser. Vi booker ikke fly til Prag, men vil her gerne beskrive hvad vi selv gør for at få billige flybilletter mellem Prag og Danmark. Flyrejser er fortsat billige, men der er store udsving i priserne efter hvornår man skal rejse og hvornår man bestiller. Vil du læse om Prag lufthavn >>

I 2010 flyver tre selskaber fast mellem Prag og København: Norwegian, Cimber Sterling og det tjekkiske CSA. De opererer desuden med lavprisbilletter i navnet Click4Sky. Cimber har ofte billige forbindelser til Aalborg og Billund. Om Prag flyrejser.

hotel-amarilis-vc3a6relseVi booker ikke flybilletter, det skal du gøre selv. Vi vil til gengæld gerne hjælpe med hoteller og lejligheder, transfer fra lufthavnen, ture i Prag og andre services. Send os en forespørgsel, så sender vi et tilbud. Da vi er lokale agenter for hotellerne, kan vi sikre lavere priser end hvis du selv booker. Kontakt pavel-helge.dk

prag_flyrejserVinteren har set en lind strøm af artikler om at det aldrig har været billigere at flyve. Det er også vores erfaring til København, til gengæld har priserne heller aldrig svinget så meget. Tidligere kendte vi heller ikke til de mange snedige gebyrer, man møder på rejsen.

Pas på totalprisen, tjek om du skal betale for indtjekning, bagage og forplejning. Afbestillingsforsikring er under alle omstændigheder en god ide. Nederst lister vi en række vigtige tjek, før du bestiller din flyrejse til Prag.

main_logologoDenne vinter var vi på flyrejse fra Prag til København og retur. Det var til en god lavsæsonpris, ca.700dkk/voksen med alle skatter og afgifter. Det var med det tjekkiske CSAs lavpris Click4Sky, som har god service og ikke plages af en masse ekstra gebyrer. CSA serverer endda stadig sandwich og drikkevarer gratis. Samtidig er de næsten uden konkursrisiko, da de fortsat er statsejede.

cimbersterlingCimber Sterling er en hovedårsag til de billige billetter, da de lagde et ambitiøst vinterprogram med daglige afgange mellem København og Prag. Samtidig har de mulighed for forbindelsesfly til Jylland. Cimber havde store finansielle problemer i efteråret med børsintroduktion, men ser nu stabile ud. Vi råder altid til at bruge Mastercard ved online bestillinger, så har du en chance for at få penge retur.

norwegianNorwegian flyver 4 gange ugentligt mellem Prag Ruzyne og Kastrup. En søgning på april gav priser fra 199dkk/vej til 607dkk/vej. Norwegian har gebyr for bagage. Fælles for alle selskaberne er deres ønske om at vi bestiller online. Hvis du skal bestille billetter til en gruppe er det oftest billigt at gøre det selv (onlinesystemerne kan klare 9personer ad gangen) end at henvende sig til de respektive selskabers gruppeafdelinger.

Vi bruger selv følgende gode råd, når vi bestiller flybilletter:

 • Brug kreditkort, gerne Mastercard som har forsikring mod konkurs
 • Pas på rigtige datoer, ændringer koster oftest solide gebyrer
 • Feriedage er dyre, overvej om du kan flytte rejsen en uge
 • Tjek afgangstiden, så du ikke skal flyve midt om natten
 • Udfyld alt data korrekt, forkert stavet navn giver problemer
 • Tjek flyselskabets bagageregler, har du brug for indtjekket bagage?
 • Når du finder en billig afgang, så tøv ikke, det er måske eneste chance

karlsbroen_nepomuk_prag-300x200Hvis du kæmper med at finde en helt billig billet kan et alternativ være lavpriselskabet Wizzair, de flyver til Sturup ved Malmø. Da vi selv prøvede gik gevinsten ved de billige billetter dog tabt på bus- og togtransport. Desuden har de modbydeligt tidlige afgange. Jyder kan nogle gange med fordel tage over Hamborg.

Nogle kunder bruger med gode erfaringer flysøgemaskiner som Momondo og Viviro. De er begge rimelige og finder mange muligheder. Vores egen erfaring er dog at det alligevel er billigst at bestille direkte hos selskaberne. Brug eventuelt Momondo og Viviro til at danne dig overblik over udbuddet.

I 2010 koster en transfer fra Prag lufthavn til centrum med os 560czk for 1-4personer. Så står en chauffør klar i ankomsthallen med navneskilt og han kender din adresse.fb

Vi diskuterer flyrejser til Prag på vores Facebook side >>

Send os en email. telefon +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

4 Comments on “Prag flyrejser

 1. En hjælpsom og herlig uformel hjemmeside i her har strikket sammen ..:)) Tak !!

  Câo,

 2. Hej Helge

  Tak for din artikel.

  Jeg vil gerne anbefale at søge flybilletter til Prag på http://www.travelmarket.dk/. Den har også en gebyrberegner,som viser prisen på flybilleterne inkl gebyrer. På den måde bliver man ikke snydt af lavprisselskabernes “lave” priser.

  God rejse! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2022. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2022

prag byrundtur dansk Prag rejser 2022 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2022 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk