Наши партнеры

Prag-hoteller i 2009

Udvalget af Prag-hoteller hos pavel-helge.dk udvides og tilpasses hele tiden, efterhånden som vi får tilbud fra hotellerne i Prag. Til 2009 vil vi tilføje en række hoteller i populære Zizkov, Prag 3 og det meget efterspurgte Hotel Musketyr, lige ved Vaclavske Namesti, Prag 1. Hvis du booker hotel i Prag 2009 med os er der nogle fordele:

  • Du får priser betydeligt under den pris, du selv vil kunne booke for
  • Du får priser som matcher priser hos de store bookingfirmaer
  • Du booker kun hoteller i Prag, hvor vi selv har været
  • Du booker dit Prag-hotel fra en liste med hoteller udvalgt for deres gode forhold pris/kvalitet og central beliggenhed med god transport
  • Du får overskuelige priser. Vi angiver endelig pris pr. værelse pr. nat
  • Du er sikret økonomisk, læs om vores tjekkiske firma og det juridiske
  • Du har en lokal kontakt, vi er i Prag hele året og yder akut hjælp
  • Du har mulighed for at bruge vores fulde service: Individuelle ture, transfers, reservationer, billetter til teatre og koncerter m.m.
  • Du får en personlig service, det er altid Pavel eller Helge du kontakter


I sidste uge tilføjede vi Hotel Globus i Prag 11 (4). Hotel Globus ligger i en sydlig forstad, Globus grænser op til et stort naturområde og der blot ca. 20.min. i alt til centrum med metro. Det er et godt hotel til familier og jer der kører selv, der er gratis parkering i garage. I den danske vinterferie kan vi booke Hotel Globus til bare 35euro. I påsken, topsæson i Prag, koster Hotel Globus 70euro pr.dobbelt, pr.døgn.

I Zizkov, Prag 3, er du i gå-afstand til det historiske Prag. Vores tilbud på hoteller i Prag 3 er på vej online. Som et eksempel, vil vi gerne nævne Hotel Victoria, et nyrenoveret, meget pænt 3-stjernet Praghotel. Hotel Victoria har store værelser og en morgenmads- buffet over gennemsnittet. Vi kan booke Hotel Victoria til 52euro pr.dobbeltværelse i lavsæsonen og bare 97euro i påskedagene i 2009. Lige før og efter påske er det billigere!

Vi er i gang med at tilføje en sidde med forslag til grupper. Leder du efter Prag-hoteller til grupper har vi et lidt andet tilpasset udvalg . Grupper kan typisk hente rabatter ved fælles bestilling. Send os endelig en forespørgsel og få nogle tilbud der er tilpasset lige din gruppe og jeres ønsker. Prøv os af!

Mail: info@pavel-helge.dk. Telefon: +420 608 08 1111- pavel-helge.dk

Vis Prag-hoteller 2009 på stort kort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2022. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2022

prag byrundtur dansk Prag rejser 2022 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2022 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk