Prag-hoteller i 2009

Udvalget af Prag-hoteller hos pavel-helge.dk udvides og tilpasses hele tiden, efterhånden som vi får tilbud fra hotellerne i Prag. Til 2009 vil vi tilføje en række hoteller i populære Zizkov, Prag 3 og det meget efterspurgte Hotel Musketyr, lige ved Vaclavske Namesti, Prag 1. Hvis du booker hotel i Prag 2009 med os er der nogle fordele:

  • Du får priser betydeligt under den pris, du selv vil kunne booke for
  • Du får priser som matcher priser hos de store bookingfirmaer
  • Du booker kun hoteller i Prag, hvor vi selv har været
  • Du booker dit Prag-hotel fra en liste med hoteller udvalgt for deres gode forhold pris/kvalitet og central beliggenhed med god transport
  • Du får overskuelige priser. Vi angiver endelig pris pr. værelse pr. nat
  • Du er sikret økonomisk, læs om vores tjekkiske firma og det juridiske
  • Du har en lokal kontakt, vi er i Prag hele året og yder akut hjælp
  • Du har mulighed for at bruge vores fulde service: Individuelle ture, transfers, reservationer, billetter til teatre og koncerter m.m.
  • Du får en personlig service, det er altid Pavel eller Helge du kontakter


I sidste uge tilføjede vi Hotel Globus i Prag 11 (4). Hotel Globus ligger i en sydlig forstad, Globus grænser op til et stort naturområde og der blot ca. 20.min. i alt til centrum med metro. Det er et godt hotel til familier og jer der kører selv, der er gratis parkering i garage. I den danske vinterferie kan vi booke Hotel Globus til bare 35euro. I påsken, topsæson i Prag, koster Hotel Globus 70euro pr.dobbelt, pr.døgn.

I Zizkov, Prag 3, er du i gå-afstand til det historiske Prag. Vores tilbud på hoteller i Prag 3 er på vej online. Som et eksempel, vil vi gerne nævne Hotel Victoria, et nyrenoveret, meget pænt 3-stjernet Praghotel. Hotel Victoria har store værelser og en morgenmads- buffet over gennemsnittet. Vi kan booke Hotel Victoria til 52euro pr.dobbeltværelse i lavsæsonen og bare 97euro i påskedagene i 2009. Lige før og efter påske er det billigere!

Vi er i gang med at tilføje en sidde med forslag til grupper. Leder du efter Prag-hoteller til grupper har vi et lidt andet tilpasset udvalg . Grupper kan typisk hente rabatter ved fælles bestilling. Send os endelig en forespørgsel og få nogle tilbud der er tilpasset lige din gruppe og jeres ønsker. Prøv os af!

Mail: info@pavel-helge.dk. Telefon: +420 608 08 1111- pavel-helge.dk

Vis Prag-hoteller 2009 på stort kort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Links

Nelso.dk Local Search
facebook-logo

Prag på dansk

prag byrundtur dansk
BESTIL Prag guide byrundtur på dansk. Tre x uge. Lokale tip. 100dkk/350czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-1.11 2017 Café Tramvaj (Mød guide fra 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture (PDF) 2017 på vej

Her er vores brochure til læsning online eller printer10.sæson 2016 15.3-1.11 til printer (PDF 10,8MB). Brochure 2017 bliver klar i januar!

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2017 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvor er firmaet registreret? Garantier og betingelser her