Наши партнеры

Prag i april

Der er mange koncerter i Prag i foråret. De største navne giver koncerter i maj og sommeren 2008. I denne kulturkalender for Prag i april nævner vi i kort form koncerter i hele foråret.

Læs om april måned og fotografi-udstillinger i Prag. Vil du læse om påsken i Prag eller ture med guide?

Bestil billetter online. De store billetkontorer i Prag fungerer på samme måde som billetnet hjemme, Ticketpro er det største for rytmisk musik. Klassisk musik og opera billeter bestilles også fint via ticketpro eller direkte hos den Tjekkiske Filharmoni, Nationalteatret eller Statsoperaen i Prag.

I maj er der i Prag koncerter med Kylie Minogue (12/5) og Nick Cave (24/5). I juni kommer heavy-rockerne med Metallica (3/6) og Kiss (6/6), måneden rundes af med Lenny Kravitz (23/6). Avril Lavigne (8/7) og John Mayall (14/7) er blandt julis highlights. Endelig byder august i Prag både på Iron Maiden (8/8) og REM (17/8).

Vær opmærksom på at billetterne til festivalen Prags Forår 2008 i maj er til salg for længe siden, en del koncerter er udsolgt.

Kulturkalenderen i Prag for april byder også på mange koncerter. Kongrescentrum, ved Vysehrad, huser fra d.8-13.april fænomenet STOMP, som vist ikke behøver nærmere introduktion. Den franske musiker Arno gæster Palac Akropolis i Zizkov d.18.april, han har tidligere blandt andet arbejdet med Gainsbourg og Tom Waits.

Det specielle tyske band Einsturzende Neubauten udgav nyt album i efteråret: Alles Wieder Offen (ah-llus vee-der off-en). De spiller på Archa d.19.april, en Prag begivenhed. To dage senere d.21.april spiller Chumbawamba på Lucerna og det britiske band Morcheeba lukker april med endnu en Lucerna koncert d.30.april. Se Prague.tv for mere.

Børn snydes ikke i Prag i April. Matejska Fun Fair begyndte allerede d.22.februar, Matejs navnedag. Det charmerende, ældre rejsende tivoli, holder åbent til d.20.april. Youtube fra rutschebanen. Der er dog lukket mandage . Der er 130 attraktioner af forskellig kaliber og åbent kl.14-22, i weekenderne kl.10-22. Vystaviste, Prag 7.

Der er flere spændende fortløbende udstillinger i april. Billederne af en af tjekkiets vigtigste malere fra sidste århundrede-skifte, Mikolas Ales, udstilles indtil 20.april på borgen i Prag. I et af byens gallerier, Huset af Stenklokken på den Gamle Rådhusplads, udstilles en afgørende tjekkoslovakisk maler, Frantisek Foltyn.

Ellers byder april særligt på spændende fotografier. I Rudolfinum galleriet udstilles fra 20.marts til 25.maj fotografier af den amerikanske fotograf Gregory Crewdson. I Galerie Langhans, nær Vaclavske Namesti, udstilles fotografier af den japanske kunstner Miyako Ishiuchi (b. 1947), som blandt andet har fokuseret på mor-datter forhold.

Billederne er fra 360cities, tryk på dem og se Prag 360 grader – styr med mus og crtl/shift. De viser i dag Rudolfinum, Archa, Nationalteatret og Vodickova gaden (Galerie Langhans til højre). Læs om alle turene i Prag eller send os en mail.
pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byrundtur på dansk. Prag guide tirs, fre. Lokale tip. 90dkk /300czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-18.10 2020 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2020

Program for ture 2020 1.4-18.10 er klar. Se UGEPLAN for 2020. Din PRAG GUIDE? Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT Udgaven 2020 får alle gæster på ture, trykt

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2020 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvad er firmaet? Garantier og betingelser herprag byrundtur dansk

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk