Наши партнеры

Prag i april

Prag i april. Der er anledning til at gøre opmærksom på en række ting omkring april måned. Som nævnt i det tidligere indlæg om påsken, er Påskemandag (Velikonoĉní Pondělí) officiel fridag. Markederne i Prag er åbne endda.

Vi har valgt at sætte en tur ekstra til Karlstejn i Programmet, efter vi blev gjort opmærksom på at den tur ikke var mulig med ankomst d.9/4. Du kan se de specielle datoer omkring april her, se de faste ugedage for resten af sæsonen eller download pavel-helge 2007 som pdf.

Klingenberg har endnu enkelte pladser på afgangene i april. Bemærk flere datoer omkring påsken. En anden bemærkelsesværdig ting i Klingenbergs program er de unikke Ryger-ture. Så vidt jeg ved er det ikke en mulighed hos nogen andre bureauer. Der er særlige afgange d.16/4, 17/5 og 13/6.

På denne side håber vi, I vil bruge hele vores linksamling til højre, hvis I vil vide mere. Der er både sportsnyheder og avisudddag, kulturkalender og gode billeder. I hver artikel/blog gør vi os umage for at der er links, markerede og via billederne, hvor I kan finde mere information eller flere billeder. Send os en mail, hvis I savner noget.

Vi samarbejder en del med den meget brugbare side www.prague360.com, lavet af fotografen Jeffrey Martin, som via 360graders digitale billeder og Googlemap giver fine indtryk af byen. Han har lavet disse billeder.

Vi her i Prag glæder os til at begynde sæsonen. I vil møde Pavel Vesely som er fra Teplice og Helge Schjørring fra Århus. Vores Kollega Christian arbejder også med flere ture. Vi er altid til rådighed for spørgsmål og hjælp på mail, tlf eller ved træffetid og ture. Billedet til venstre er vores mødested.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byrundtur på dansk. Prag guide tirs, fre. Lokale tip. 90dkk /300czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-18.10 2020 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2020

Program for ture 2020 1.4-18.10 er klar. Se UGEPLAN for 2020. Din PRAG GUIDE? Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT Udgaven 2020 får alle gæster på ture, trykt

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2020 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvad er firmaet? Garantier og betingelser herprag byrundtur dansk

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk