Наши партнеры

Prag i april

Prag i april. Der er anledning til at gøre opmærksom på en række ting omkring april måned. Som nævnt i det tidligere indlæg om påsken, er Påskemandag (Velikonoĉní Pondělí) officiel fridag. Markederne i Prag er åbne endda.

Vi har valgt at sætte en tur ekstra til Karlstejn i Programmet, efter vi blev gjort opmærksom på at den tur ikke var mulig med ankomst d.9/4. Du kan se de specielle datoer omkring april her, se de faste ugedage for resten af sæsonen eller download pavel-helge 2007 som pdf.

Klingenberg har endnu enkelte pladser på afgangene i april. Bemærk flere datoer omkring påsken. En anden bemærkelsesværdig ting i Klingenbergs program er de unikke Ryger-ture. Så vidt jeg ved er det ikke en mulighed hos nogen andre bureauer. Der er særlige afgange d.16/4, 17/5 og 13/6.

På denne side håber vi, I vil bruge hele vores linksamling til højre, hvis I vil vide mere. Der er både sportsnyheder og avisudddag, kulturkalender og gode billeder. I hver artikel/blog gør vi os umage for at der er links, markerede og via billederne, hvor I kan finde mere information eller flere billeder. Send os en mail, hvis I savner noget.

Vi samarbejder en del med den meget brugbare side www.prague360.com, lavet af fotografen Jeffrey Martin, som via 360graders digitale billeder og Googlemap giver fine indtryk af byen. Han har lavet disse billeder.

Vi her i Prag glæder os til at begynde sæsonen. I vil møde Pavel Vesely som er fra Teplice og Helge Schjørring fra Århus. Vores Kollega Christian arbejder også med flere ture. Vi er altid til rådighed for spørgsmål og hjælp på mail, tlf eller ved træffetid og ture. Billedet til venstre er vores mødested.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2022. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2022

prag byrundtur dansk Prag rejser 2022 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2022 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk