Наши партнеры

Prag i august og september

Prag har et hav af arrangementer at byde på i efteråret. Her beskriver vi flere i august og de vigtigste i september. Læs videre, brug links i teksten og højre side af bloggen. Prags største engelsk- sprogede portal Prague.tv og siden ABCPrague.com er de bedste om kultur. Avisen the Prague Post har et godt kulturprogram. Læs om vores ture i Prag eller mail os.

I bloggen om Prag i august sluttede vi med at skrive om visninger af Jan Svankmajer film. Kommer du til Prag i dage med ustadigt vejr, kan vi anbefale den fine biograf Svetezor, lige ved Wenzelspladsen, hvor næsten alle film vises i engelsk-sprogede eller -tekstede udgaver. Svetezor og biografen Kino Mat (bill. ovenfor) ved Karlspladsen viser ofte tjekkiske film med engelske undertekster.

I nærheden af Vystaviste og Krizikovafontænen ligger et Observatorium med to showmed høretelefoner med engelsk udgave. Tag til “Astrology and Alchemy in the Court of Rudolf II” or “The Night Sky”. Første show om Rudolf II dækker perioden hvor også Tycho Brahe opholdt sig i Prag som hofastronom (1599-1601). Onsdag 19.30 og søndag kl.17.00 til 120czk.

Det verdensberømte fysiske cirkus, Cirque Ici viser, fra d.20.august til d.2.september, forestillingen “Secret” som er en 100 minutters soloforestilling med magi, poesi og fortryllelse. Forestillingerne er en del af Letni Letna teaterfestivalen. Der er hver dag i samme periode flere forestillinger i Letnaparken (bill ovenfor), lige over centrum, billetter fra 150czk til 540czk for Cirque Ici.

Der er flere store rockkoncerter og elektronisk musik i sensommeren i Prag. 25.august spiller Sonic Youth i Archa Theater, i september Underworld til Electronic Beats i Vystaviste (bill) og på en Prags store klubber, MECCA, fejrer de fødselsdag med dj’en Roger Sanchez d.20/9 til 890czk.

I september løber den væsentlige festival for klassisk musik Prazsky Podzim, Prague Autumn. Festivalen er nu i sit syvende år og kendes for sit samarbejde med BBC, tyske og russiske orkestre. I år åbnes festivalen af Wiens Radiosymoniorkester. Festivalen varer til d.1.oktober, de vigtigste koncerter bliver ofte udsolgt, men programmet er meget stort. Der vil være gratis koncerter i foyeren til Obecni Dum d.20, 22, 24 og 25.august kl.18 til Prague Music Festival med flere andre koncerter.

Endelig vil vi nævne Ølfestivalen (14-16/9) der i september finder sted på øen ud for Botel Racek, Cisarske Louka, med både fra Vyton (bill). Festivalen er med musik og øl, cirka 40 bryggerier og 130øltyper vil være repræsenteret. Billetterne vil koste 200-500czk. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byrundtur på dansk. Prag guide tirs, fre. Lokale tip. 90dkk /300czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-18.10 2020 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2020

Program for ture 2020 1.4-18.10 er klar. Se UGEPLAN for 2020. Din PRAG GUIDE? Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT Udgaven 2020 får alle gæster på ture, trykt

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2020 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvad er firmaet? Garantier og betingelser herprag byrundtur dansk

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk