Наши партнеры

Prag i august

Prag er fuld af turister i denne tid. Tjekkerne holder stadig ferie, skoleferien varer helt til september. Trafikken er håbløs, som både Jyllandsposten og lokale medier skriver om. Billedet er “firmabilen” ved hovedbanegården. Vi anbefaler at søge væk fra centrum, mod floden eller op på bakkerne og finde parkerne eller en af kirkegårdene. Der er nye færger på floden, ved Podoli/Botel Racek sejler én til Smichov for 20czk. D.2.august er fars dag (far gratis) i Zoo og der er flere festivaler uden for Prag i august.

Brug arkivet eller tags/emne, se turene eller jeres tur. Send MAIL

Trafikken er hårdt ramt for tiden. Der er vejarbejde flere steder, værst er at Stefanikuv- broen ved Albatros og kajerne omkring er lukket til d.22.august. På motorvejen mod Brno og Østrig (D1) er der store flaskehalse ved Chodov (syd). Omkring en trediedel af alle sporvognslinier kører med omlægninger for tiden. Læs mere om offentlig trafik her. Vi anbefaler metro (kølig og uden kø), at gå til fods eller måske CYKEL-LEJE?

Vær opmærksomme på ændringer af sporvogn 3, 14, 17 osv, det påvirker trafikken både ved Albatros og Racek. Spørg os gerne!

Igennem august er der en hel række interessante kunstudstillinger. På det meget fine Museum Kampa, nær Karlsbroen, er der indtil oktober Andy Warhol, “Disaster Relics” til 120czk for voksne. På Prags hovedbibliotek en udstilling af ung slovakisk og tjekkisk kunst “Gross Domestic Product“. Den skarpe maler fra kubisme-perioden, Emil Filla, udstilles i ridestaldene ved slottet, familiebillet 210czk. I Huset af Stenklokken ved den Gamle Rådhusplads udstilles Jindrich Stýrsky, en af de allerbedste, tjekkiske surrealister.

I denne weekend er der Music in the Park, musikfestival i Prag. Markant i august er Chemical Brothers koncert d.10.august til 770czk i T-Mobile Arena og landets største Hiphop arrangement Hip Hop Kemp i en lufthavn i provinsen d.24-26.august. Der er fortsat festival for tidlig klassisk musik og Prague Proms i Prag disse uger.

Et klassisk Prag tip til sommervarmen er den fine, udendørs biograf på Skarpskytternes Ø. Der er film hver aften, enkelte gange koncert i stedet, til 100czk. Vi anbefaler især d.5, hvor den tjekkiske mesteranimator Jan Svankmajers Little Otik vises, og den 19.august, hvor de viser Svankmajers Lunacy. De vises kl.21.30. Vitame vas, velkommen. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2022. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2022

prag byrundtur dansk Prag rejser 2022 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2022 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk