Наши партнеры

Prag i september

I september byder Prag på sport, musik og drikke ved adskillige arrangementer. Nogle dage endnu spiller det berømte Cirque Ici (1.-2. sept) til teater-cirkus festivalen Letni Letna. De har stor succes og billetterne kan være udsolgt. Der bliver i øvrigt bygget ny tunnel gennem netop Letna-parken. Om et par dage spiller Slavia Prag mod Ajax i 3.runde af Champions League, der er udsolgt, de hollandske fans er allerede kommet til Prag.

Davis-cup (tennis) mellem Schweiz og Tjekkiet spilles i Sazka Arena (metrostop Ceskomoravska på den gule linie) d.21-23 september. Roger Federer og Tomas Berdych er topnavne. Der er 12.000 billetter til variende priser – afhængigt af kategori og dage. Sazka Ticket.

Vi skrev allerede om ølfestivalen, Happy Beer Days, som over to dage serverer produkter fra en række bryggerier. Der vil være to musikscener, en med country og en med rock. Afslutningen er med et stort fyrværkeri. Festlighederne er på øen Cisarske Louka og der kører bus fra Smichovske Nadrazi, ligesom der vil være færgeforbindelse. Billetterne koster fra 200-500czk via billetkontorer. Happy Beer Days d.14-15 september fra kl.16 fre og kl.12 lørdag.

Prags største begivenhed i september er den klassiske festival Prags Efterår, Prazsky Podzím. Festivalen begynder d.12 og slutter d.1. oktober. Adskillige store udenlandske symfoniorkestre er inviteret. Programmet spænder vidt, fra tjekkiske og russiske komponister til Mexikansk musik (d.26/9) og en aften med berømt Hollywood-musik, blandt andet stykker fra E.T (d.24/9). Måske en aften med berømte russiske opera stykker kan friste d.17/9. Billetterne koster fra 150czk, koncerterne er i Rudolfinum og de begynder 19.30.

Hvis du er mere til Rytmisk musik byder Prag også på meget forskelligt i september. Pavel-helge.dk anbefaler den eksperimenterende jazztrompetist Erik Truffaz. Truffaz spiller på Akropolis d.20/9, han blander elementer af jazz med flere andre genrer. D.4/10 samme sted spiller Soft Machine, et engelsk band der har afsæt i både psykedelisk rock og jazzfusion. Endelig vil vi nævne Paul Van Dyk, der i T-Mobile arena spiller elektronisk d.14/9 (660czk) og samme dag spiller Joanna Newsom amerikansk psych folk med harpe (Archa teater – billetter 490-690czk). God fornøjelse. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2022. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2022

prag byrundtur dansk Prag rejser 2022 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2022 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk