Наши партнеры

Prag lejlighed 2008

Vores lejlighed i Prag er klar til jeres ophold. Lejligheden ligger på kanten af Prag bydelene Zizkov og Vinohrady. Der er 5 minutter fra metrostation Flora, hvor der er 3 stationer eller under 10 minutter til Vaclavske Namesti, Wenzelspladsen. Lejligheden er en studielejlighed på 25 m2, der er dobbeltseng og en briks.

Vi synes Prag lejligheden egner sig til par eller jer, der har et barn med. Der er et mindre bad og toilet og tekøkken i gangen med køleskab, kogeplade og mikrobølgeovn. Udsigten fra 6.sal er forrygende, der er elevator. Lejligheden koster 50euro pr. nat.Vi tilbyder den 4.nat gratis. Bo 4 nætter, betal for 3. Adresse Slezska 144, 130 00 Praha 3.

Naboen til lejligheden har nøglerne klar ved jeres ankomst, og hun sørger også for at tage nøglen ved afrejse og gøre rent. Rent sengelinned er inklusive. Vi kan altid kontaktes, mens I er her.

Der er en lille legeplads om hjørnet. Den store smukke kirkegård er god til en gåtur, find bla. Franz Kafkas grav på den jødiske del. Der er parker i gåafstand. Det store shoppingcenter Palac Flora har supermarked, masser af butikker og restauranter og både almindelig biograf og Omnimax. Det er nemt at finde gode restauranter i kvarteret. Der er ikke langt til Palac Akropolis med koncerter og klub eller Hapu, Prags måske bedste cocktailbar.

Her kan læse mere om Vinohrady og Zizkov kvartererne, her om Vaclavske Namesti (Prags centrale handelsstrøg) og her kan du læse om vores træffetid, hvor vi gerne hjælper hver dag fra kl.17-17.30. Læs om vores ture i Prag 2008.

Telefon: +420 608 08 1111
info@pavel-helge.dk
pavel-helge.dk

2 Comments on “Prag lejlighed 2008

 1. Hej
  Min datter har 6 mdr tilbage på filmskolen i Prag men mangler en billig lejlighed fra 1 januar til juni – Vil det være muligt at leje jeres studielejlighed i den periode til en fornuftig pris?

  Venlig hilsen

  Gry Larsen
  tlf 28912507

 2. Hej Gry Larsen,

  studielejligheden er langtidsudlejet over vinteren, desværre. Din datter er velkommen til at skrive info@pavel-helge.dk eller ringe +420 608 08 1111, hvis vi ellers kan hjælpe.
  Mvh fra Prag
  Helge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2022. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2022

prag byrundtur dansk Prag rejser 2022 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2022 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk