Наши партнеры

Prag markeder med fødevarer

P1000727Nye markeder i flere Prag bydele bygger på en ide om lokale produkter, direkte fra producent til forbruger. I hal 22 på Prags marked findes sådan et frugt- og grøntsagsmarked allerede længe. Ideer om friske fødevarer er endelig ved at finde fodfæste i Prag, ligesom ønsker om mere økologi.

Det seneste halve år har set åbningen af udendørs markeder i Prag 6 Dejvice, ved Palackeho Namesti  i Prag 2, på Namesti Miru i Prag 2 og ved Kubanske Namesti i Prag 10.  Vin, honning, kurve, eddiker og andre langtidsholdbare kan friste som turist i Prag. Her er tip og link til Prags andre markeder.

P1000730Grøntsagerne var udsolgte kl.12, til gengæld fristede forellerne, friske gedeoste og brødet, blandt andet. De to første billeder i dette indlæg er fra slutningen af forrige lørdags marked på kajen langs Vltava Moldau. Sidste billede er fra Gamle bys Havelske marked. Som turist i Prag kan det betale sig at kigge efter honning, eddiker, vin, øl, kurve med mere.

Hvis du er til alternative markeder, vil vi anbefale at springe over P1000721Prags marked / Det Gule Marked >>, som godt nok både har grøntsager, sølv og byggemarked, men som først og fremmest er præget af billigt kinesisk tøj og sko – som det kan findes mange steder i verden. Vi er selv glade for det store loppemarked hver lørdag ved Kolbenova, ligesom det er en temmelig eksotisk oplevelse at besøge SAPA >>, det er en hel by af vietnamesere og kinesere, hvor de selv handler engros.

Vi laver gerne individuelle/private ture – også på udkig efter de specielle markeder. Bestil din egen private/individuelle guide og få en tur planlagt ud fra dine ønsker, fra 2000czk/3timer.

Læs en artikel om markeder i Prag (på engelsk) fra expats.cz >>

Send os en email her eller ring +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byrundtur på dansk. Prag guide tirs, fre. Lokale tip. 90dkk /300czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-18.10 2020 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2020

Program for ture 2020 1.4-18.10 er klar. Se UGEPLAN for 2020. Din PRAG GUIDE? Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT Udgaven 2020 får alle gæster på ture, trykt

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2020 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvad er firmaet? Garantier og betingelser herprag byrundtur dansk

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk