Prag markeder med fødevarer

P1000727Nye markeder i flere Prag bydele bygger på en ide om lokale produkter, direkte fra producent til forbruger. I hal 22 på Prags marked findes sådan et frugt- og grøntsagsmarked allerede længe. Ideer om friske fødevarer er endelig ved at finde fodfæste i Prag, ligesom ønsker om mere økologi.

Det seneste halve år har set åbningen af udendørs markeder i Prag 6 Dejvice, ved Palackeho Namesti  i Prag 2, på Namesti Miru i Prag 2 og ved Kubanske Namesti i Prag 10.  Vin, honning, kurve, eddiker og andre langtidsholdbare kan friste som turist i Prag. Her er tip og link til Prags andre markeder.

P1000730Grøntsagerne var udsolgte kl.12, til gengæld fristede forellerne, friske gedeoste og brødet, blandt andet. De to første billeder i dette indlæg er fra slutningen af forrige lørdags marked på kajen langs Vltava Moldau. Sidste billede er fra Gamle bys Havelske marked. Som turist i Prag kan det betale sig at kigge efter honning, eddiker, vin, øl, kurve med mere.

Hvis du er til alternative markeder, vil vi anbefale at springe over P1000721Prags marked / Det Gule Marked >>, som godt nok både har grøntsager, sølv og byggemarked, men som først og fremmest er præget af billigt kinesisk tøj og sko – som det kan findes mange steder i verden. Vi er selv glade for det store loppemarked hver lørdag ved Kolbenova, ligesom det er en temmelig eksotisk oplevelse at besøge SAPA >>, det er en hel by af vietnamesere og kinesere, hvor de selv handler engros.

Vi laver gerne individuelle/private ture – også på udkig efter de specielle markeder. Bestil din egen private/individuelle guide og få en tur planlagt ud fra dine ønsker, fra 2000czk/3timer.

Læs en artikel om markeder i Prag (på engelsk) fra expats.cz >>

Send os en email her eller ring +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Links

Nelso.dk Local Search
facebook-logo

Prag på dansk

prag byrundtur dansk
BESTIL Prag guide byrundtur på dansk. Tre x uge. Lokale tip. 100dkk/350czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-1.11 2017 Café Tramvaj (Mød guide fra 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture (PDF) 2017 på vej

Her er vores brochure til læsning online eller printer10.sæson 2016 15.3-1.11 til printer (PDF 10,8MB). Brochure 2017 bliver klar i januar!

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2017 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvor er firmaet registreret? Garantier og betingelser her