Наши партнеры

Prag nytår 2008-2009

Læs det aktuelle indlæg Nytår i Prag 2009-2010 >> Hold nytår i Prag på restauranter, både og i klubber.

Her beskriver vi kort et par af de mest attraktive middage og fester og vi udpeger de bedste udsigtspunkter til fyrværkeriet.

Desuden vil vi gerne gøre opmærksom på fyrværkeri for alle arrangeret af Prag by d.1. januar kl.18, det meste skydes af fra Letna, se det fra Stare Mesto og langs floden.

De fleste lokale og gæster spekulerer til nytår i Prag på hvor udsigterne er bedst til midnat. Byens placering ved Vltava, Moldau, omkring en række bakker giver to valg. Hvis man vil se fyrværkeriet optimalt, skal man enten være ved floden eller på en bakketop. Vi har læst nogle klager over uansvarlige lokale og turister der skød af i gaderne i 2007. Kig dig for.

Vysehrad borgen syd for centrum, Rieger-parken i Vinohrady, Prags borg eller Letnaparken har gode udsigter og er nemt tilgængelige. Billedet ovenover er netop fra Letna, åben det og se et VR, 360graders digitalt billede fra sidste år, styr med musen og zoom med ctrl/shift.

Bosnisk i Zizkov, Blues i Mala Strana, Skybar på Hilton eller dans på scenen i statsoperaen… nytår i Prag byder på mange slags arrangementer. Uanset hvor er det en god ide at reservere, specielt for mad.

Vores gode bekendte på restaurant Mon Ami,  har nytårsarrangement med middag for bare 790czk. Reserver hos Vedran på +420 724 511 525. Der er 10.min til Parukarka for udsigter til fyrværkeriet i hele Prag.

Opdatering d.22 december: Prague Monitor havde forleden en udvidet liste med forslag til nytårsklubber og middage. Fra Reggae/ska på Cross til Adult Prom på 5-stjernede Hotel Mandarin.

Statsoperaen inviterer til en gallaaften med Strauss, fri bar, kæmpe middag undervejs og endelig dans på scenen med DJ’s til kl.3 om natten. Aftenen begynder kl.19 og billetterne koster fra 5600-8400czk. I mellem de to prislejer findes den glimrende restaurant Operahaven. Nytårsmenu for 2200czk.

Jazzklubben U Maleho Glena i Mala Strana fejrer Prag nytår med blueslegenden Stan the Man, bestil! Nytåret i Prag kan også fejres musikalsk med Nøddeknækkeren kl.15 på Nationalteatret d.31.december. Samtidig er der Don Juan på Stænderteatret. 1.januar spiller Nationalteatret Smetanas opera Libuse. 1.januar er der ligeledes nytårskoncert i Rudolfinum.

Operahavens tilbud fandt vi hos prague.tv, de har en liste med mulighed for forudbestillinger til nytårsmenuer på Prags bedre restauranter. Det koster ikke ekstra at forudbestille. De fleste klubber og barer har særlige nytårsarrangementer der kræver billet.

Læs vores blog om klubber i Prag her eller gå til en side på om nytårs begivenheder i Prag, igen fra prague.tv.

Vi laver flere individuelle ture i dagene op til nytår. Book i forvejen, f.eks. en 3timers byrundtur med guide kun for jer og afhentning for 1500czk.

Vores Prag ture 2009 er parat 1.januar. Stastny novy rok, godt nytår.

Send en email eller ring +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2022. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2022

prag byrundtur dansk Prag rejser 2022 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2022 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk