Наши партнеры

Prag oktober 2008

Oktober i Prag byder på mange udstillinger og koncerter. MOFFOM er en filmfestival om musik i film og film om musik. Teaterfestivalen 4x4days in motion udfordrer med teater og dans, ofte i utraditionelle lokaler. Udstillingen Designblok 08 holder 10års jubilæum, primært i Karlin, Prag 8, fra 7-12. oktober, men også hos Nike på Vaclavske Namesti, Prag 1. Vystaviste i Prag 7 har Autoshow d.9-12/10.

Den klassiske musikscene i Prag præges i oktober af festivalen Prague Strings, som specifikt søger at præsentere spændingsfeltet mellem klassisk musik og andre genrer. Prags Jazz-scene præges af 2 festivaler, Agharta Jazz festival har koncerter i Lucerna, Prag 1. Prags Internationale Jazzfestival har endnu ikke annonceret programmet. Oktober i Prag er så rig på arrangementer at vi forneden blot lister dem med links, uden længere beskrivelser.

28. oktober markeres nationen i Tjekkiet og uafhængigheden, udråbt i 1918. 28. oktober er en statsfridag. I 2008 er det 90-års jubilæum, det er der fra 24. oktober udstilling om på Prags borg. UPM, kunstindustrimuseet holder udstilling om grafikeren Vojtech Preissig, netop i anledning af nationaldagen. Tycho Brahe døde i øvrigt d.24. oktober 1601 i Prag, efter to år ved Rudolf d.2s hof. Se mere om udstillinger i Prag her. Følg vores aktuelle link om kultur i Prag her og særlige tip her.

Det tjekkiske senat i Prag holder valg for 27 af de 81 sæder. Samtidig er der regionale afstemninger 13 forskellige steder. Første runde af valget til Det tjekkiske senat finder sted 17-18. oktober, 2. runde af de valget i Tjekkiet afgøres en uge senere. Vaclav Havel holder sin Forum2000 konference med bla. Dalai Lama som et af hovednavnene. Udsigten er fra Vysehrad borgen mod Prags borg. Se de seneste nyheder i Tjekkiet her.

Festivaler i Prag i oktober 2008:

Koncerter i Prag i oktober 2008:

I oktober anbefaler vi desuden at være opmærksom på Burcak (most på friske druer), svampehøsten som i 2008 tilsyneladende slår alle rekorder og det ofte store udbud af vildt, nu jagtsæsonen begynder. Læs videre om vores september tilbud og om pavel-helge vinterprogram 2008-09. Kontakt os gerne for særlige arrangementer. Vi er selvsagt vores kunder behjælpelige med billetter og reservationer til en vellykket aften i Prag. Kontakt os med email for et forslag.

+420 608 08 1111 pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2022. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2022

prag byrundtur dansk Prag rejser 2022 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2022 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk