Наши партнеры

Prag program – Ny udgave

pavel-helge opdaterer turprogrammet pr.20/5. Nyheden i Prag er vores daglige, faste træffetid

17-17.30 på Cafe Tramvaj – Wenzelspladsen, Vaclavske Nam.

Kom gerne til en snak. Vi vil forsøge at hjælpe med alle spørgsmål. Vi kan altid kontaktes på
tlf (sms ok) +420 608 081 111. Svar på dansk.

Billedet ovenover kan forstørres ved at trykke på det. Vælg dette link for at få det nye program som PDF, i printkvalitet.

Vi kører fra den kommende uge til Theresienstadt to gange om ugen. Det kan være en samkøring med vores kolleger. Vi har samtidig rykket Ølkultur til mandag og fredag. Fontænetur er rykket til søndag og torsdag.

Den nye tur til borgen Cesky Sternberk er blevet justeret. Nu kører vi først til det lille bryggeri Kácov ved Sazavafloden. Derfra langs floden til Sternberk og endelig kører vi til en velfortjent frokost på U Konci Sveta, Ved Verdens Ende, hvor grøntsagerne er fra egen have. Billedet her er fra deres dør – Hospoda, Kro

I kan altid henvende jer om jeres helt egen tur. Vi vil gerne give et bud. På ture kan I møde Christian som er dansk, Pavel som er tjekke og Helge, også dansk. Alle er vi fastboende.

Vi gør opmærksom på at I selv skal have billet til ture med sporvogn, det er ikke kommet på tryk. Rabat gives ikke som 10%, men vi tilbyder en gratis byrundtur ved tidlig tilmelding af 3 ture per person. Begrænset antal pladser.

Bloggen her kan bruges med kommentarer – I kan også sende os en mail. Velkommen, pavel-helge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2022. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2022

prag byrundtur dansk Prag rejser 2022 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2022 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk