Наши партнеры

Prag sommerferie

haskova_lejlighed_prag7-31Prag har mange muligheder for en god sommerferie, priserne for overnatninger i Prag er lavere i 2009 end i de seneste år. Det ser også ud til faren for oversvømmelser i Prag by er ved at drive over. Læs opdateringer om Prag vejrudsigter/Moldau her >>

I dette indlæg beskriver vi en ny-renoveret, familievenlig lejlighed i Prag 7 til korttidsleje. Lejligheden ligger i det dejlige Letna kvarter, på bakken over Prags Gamle By med parker til to sider, nem transport og masser af seværdigheder. Desuden præsenterer vi gode Prag hoteller >> med tilbud.

haskova_lejlighed_prag7-11Haskova lejligheden i Prag 7 (Letna) >> er noget nær ideel til familieferie i Prag, synes vi. Der er to rummelige værelser, hvor det ene kan fungere enten som stue eller som soveværelse. Der er en stor dobbeltseng og i det andet rum en ny sovesofa. Yderligere en sovesofa er sat ind, så i alt seks personer kan bruge lejligheden.

Samtidig er det tydeligt at lejligheden er privat ejet, der er stor omsorg for stedet. Under renoveringen i 2009 er lejligheden blevet udstyret med nyt køkken, vaskemaskine, internet og kabel-tv. Lejligheden koster 80euro/døgn ved 4 personer og 5. og 6. person betaler hver 10/euro ekstra. Nøglerne udleveres af ejeren selv ved ankomst så I kan forsikre jer om alt er i orden, samtidig med at I kan få gode tips til kvarteret.

letna-prag7-udsigtLetna kvarteret >> er det andet stærke argument for lejligheden. Herfra er der under 5.minutter i hver sin retning til to store parker med legepladser, udsigter og ølhave. Der er en dejlig gåtur til Prag Zoo eller Prag borg gennem parker og blot 10-15.minutter til Prags Gamle By >> med sporvogn. En virkelig ideel adgang til de bedste seværdigheder i byen samtidig med de mange lokale steder.

Zizkov >> er et andet levende kvarter som grænser op i mod de historiske kvarterer i Prag. Zizkov er Prag 3. Læs mere om Prags administrative bydele og de mange seværdigheder i Prag under vores Prag-Info >> I denne bydel findes mange budgethoteller. I sommer har vi særdeles gode priser på to hoteller som er godt kendt af mange danskere, Hotel Kafka og Amadeus. Begge ligger midt i Zizkov, der er gode transportmuligheder med sporvogne og hele det vibrerende kvarter omkring med masser af restauranter, barer og hyggelige haver med servering. TV-tårnet er i gå-afstand. Læs mere om Prags seværdigheder >>

Hotel Kafka >> booker vi sommer 2009 til bare 35euro/dobbeltværelse/nat. Hotel Kafka i Zizkov er 3/stjernet, et for kvarteret typisk “balkon-hus”. Værelserne blev gennemrenoveret i 2007, der er mulighed for at bestille parkering og terrassen er hyggelig. Hotel Kafka er et garni hotel, alså uden egen restaurant (udover morgenmad).

Hotel Amadeus Prag

Hotel Amadeus >> booker vi sommer 2009 til bare 37euro/dobbeltværelse/nat. Hotel Amadeus er 3-stjernet og pænt renovert. Hotel Amadeus tilbyder både almindelige værelser og små lejligheder med flere faciliteter. Der er bare 250 meter til sporvognsstop “Seifertova”222, hvor linie 9 kører til Vaclavske Namesti (3 stop) og linie 5 kører til Namesti Republiky.

Se vores Last-minute Prag hoteller sommer 2009 >>

Send os en email her eller ring +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk