Наши партнеры

Prag ture 2009 – Nyheder

I 2009 planlægger vi med pavel-helge.dk en række nyheder. Programmet for ture i Prag 2009 vil til dels ligne 2008. Vi vil både udbyde ture i Prag i fast program og som individuelle muligheder.

Vi tilføjer: individuelle sejlture inklusiv transport, middelalderaften i Prags Mala Strana og vinsmagninger. Skodaturen får frokost i arbejdernes kantine på fabrikken, som et unikt tilbud.

1.januar 2009 præsenterer vi både “Ture i Prag 2009” og websider for grupper.

Vi introducerede i 2007 ny tur til Cesky Sternberk (3 landsbyer) med besøg både på Kacov bryggeri, Cesky Sternberk borg og landsbyen Drahnovice. I 2008 introducerede vi tur til Skoda med lokal frokost og besøg både i fabrikshaller og på Skodas museum. I 2009 vil vi gerne konsolidere disse dagsture, vi præsenterer flere nye muligheder for individuelle ture i Prag i 2009.

Vi introducerer to nye tilbud om individuelle aftenture. Bådturen er en klassiker i Prag, cruise med buffet på Vltava, Moldau. En del gæster vil gerne undgå selv at tage rundt i Prag om aftenen. Derfor vil vi i 2009 tilbyde sejltur med transport frem og tilbage, uden guide, for samme pris som den faste tur. Fem dage i ugen!

Den helt nye prag tur i 2009 bliver Middelalderaften. Navnet middelalderaften dækker lokalet, et værtshus åbent lige siden 1375, alle karaktererne I vil møde, maden der mest er grillet kød, halmen på gulvet og de grove tjenere. Undervejs vil der være ildpustere, jonglører og musikanter. Programmet slutter med fyrværkeri. Værtshuset U Krale Brabantskeho ligger i Mala Strana, ved den royale rute, lige under Prags borg. Vi vil tilbyde turen med transport, middag og en øl/vand.

Vi ser meget frem til at præsentere alle vores muligheder for grupper i Prag og hele Tjekkiet i 2009. Vi tilføjer en samlet gruppeside med 3 undersider: Studierejser, Firmarejser og Private grupper. Vi har allerede temmelig mange erfaringer med grupper i Tjekkiet.

Vi har arbejdet med studiegrupper i Prag med særlige behov, folkeskoler, en efterskole, gymnasieklasser, HTX-klasser, seminarier og universiteter. Besøg i Vojna, tidligere kommunistisk fangelejr, og Prags lufthavn var blandt vores nye tiltag i 2008. Pavel var i foråret på Ådalen efterskole for at lave oplæg til deres studierejse til Tjekkiet. Det vil vi gerne tilbyde til andre studiegrupper i 2009.

Blandt firmagrupper har vi blandt andet arbejdet for en lærergruppe, et pladeværksted, et filmhold og vi arbejdede for en konference om VR-fotograferi, en udfordring i logistik. Panotools 2008, over 40 deltagere på FAMU. Vi stod for hotel og ture. Forskellige ankomst- og afrejse tidspunkter, forskellige nationaliteter og individuelle faktureringer var blandt de specielle ønsker. Konference- og refugiemuligheder, kurbehandlinger, foredrag og diskussion med en journalist, vinsmagninger i Mala Strana og bedre defineret hoteludvalg er blandt ambitionerne for 2009.

Private grupper har vi haft både for at holde rund fødselsdag og for at dele interesser. I 2008 afviklede vi blandt andet byrundture for en cykelrejse med både voksne og børn, bestilte fødselsdagsmiddage og planlagde individuelle ture til en række steder i Tjekkiet. Blandt mange gode oplevelser mindes vi endnu en festlig vinklub med ophold i Melnik under vinhøsten og bryggeritur i Prag.

I 2008 lavede vi hjemmesiden om og tilføjede hoteller og lejligheder i Prag. Vi lærer hele tiden og vil bruge 2009 på at skærpe vores profil med små, lokale og usædvanlige overnatninger. Vi opdaterer blandt andet med små. billige lejligheder i Skolska, Prag 1. Vi glæder os til at vise en ordentlig præsentation af vores arbejde med grupperejser i Tjekkiet til 1.januar 2009, blandt andet tjekkiske kurophold, studiehoteller i Prag og refugier.

Vi bestræber os på at besvare telefonen med det samme og mail, så snart vi er ved skrivebordet. Vi svarer gerne på spørgsmål. Send os en email her eller ring +420 608 08 1111

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk