Наши партнеры

Prag ture 2009

Her er 2009 program for Prag ture med pavel-helge.dk. Turene i det faste program kører i 2009 fra påske til og med oktober. Før og efter sæsonen laver vi altid gerne individuelle ture.

2009 bliver vores 3.sæson med ture i Prag. I 2009 har vi to helt nye tilbud, nogle ændrede dage og næsten samme priser.

Vores nye Prag tur i 2009 er MIDDELALDERAFTEN med middag, show og transport, fredag og lørdag hver uge. Sejltur tilbyder vi i 2009 på to måder.

Vi fortsætter med træffetid fra 3. april til 18. oktober, hver dag ved Cafe Tramvaj (øverste billede) kl.17-17.30. Første tur er Bryggerimiddag d.3.april 2009. Vi har både byrundtur søndag d.5 og mandag d.6.april.

Hver onsdag og lørdag har vi den, i Prag, klassiske bådtur med guide (Det er Na Slavonech klostret med det markante tårn på billedet, set fra båden).

Mandag, tirsdag, torsdag og søndag er sejlturen med transport frem og tilbage, men uden guide. Prisen er den samme, 900czk/person, børn som altid på ture i Prag til halv pris.

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
Byrundtur-

kort

Skoda Sternberk Byrundtur- kort/lang Karlstejn Sternberk Byrundtur- kort/lang
Karlstejn Theresi- enstadt Theresi- enstadt
Træffetid, 17-17.30 Træffetid, 17-17.30 Træffetid, 17-17.30 Træffetid, 17-17.30 Træffetid, 17-17.30 Træffetid, 17-17.30 Træffetid, 17-17.30
Bryggeri- middag Sejltur- klassisk Bryggeri- middag Fontæne- middag Sejltur- klassisk Fontæne- middag
Sejltur- individuel Sejltur- individuel Sejltur- individuel Middel- alderaften Middel- alderaften Sejltur- individuel
Individuelle  ture Individuelle ture Individuelle ture Individuelle  ture Individuelle ture Individuelle ture Individuelle  ture

Få rabat ved bestilling af 3 andre ture, vi giver kort byrundtur som rabat!

Vi er stolte over at kunne tilbyde Skodatur, nyt er frokost i Octavia-arbejdernes kantine. Skoda turen fra Prag, hver tirsdag i 2009, vil koste 1100czk. Vi tilbyder den eneste faste mulighed for besøg i både fabrikshallerne og museet med guidning på dansk. Skoda har været presset af den økonomiske krise, som andre bilfabrikker. Læs nyheder om Skoda i Tjekkiet her.

Sternberk turen til 3 landsbyer ved Sazava-floden har nu frokost på Økofarmen Prak. Vi begynder fortsat på Kacov bryggeri (Et lille bryggeri, fra 1457, under udvikling), fortsætter på borgen Cesky Sternberk (grundlagt 1241, se 16 rum og sale på rundvisningen) og slutter med lokal frokost. Entréer, frokost med en øl og en ølsmagning på bryggeriet er inklusive. Sternberk turen vil koste 1200czk i 2009. (Billedet til højre er fra Prak, økofarmen, på billedet er der festdækket til selskab). Der er skønne udsigter fra terrassen og mange dyr at møde på gården.

Byrundturen i Prag kalder vi i 2009 henholdsvis kort og lang. Kort byrundtur i Prag er fortsat vores 3 timers grundige introduktion til Prags højre flodbred, Nove Mesto og Stare Mesto (den nye og den gamle by). Vi begynder ved Cafe Tramvaj, midt på Vaclavske Namesti kl.9.30 og slutter ved Karlsbroen, ca. kl.13.00. Kort byrundtur i Prag koster 300czk/person i 2009, børn halv pris.

Lang byrundtur vil fortsætte efter en lille pause til toiletbesøg. Den lange byrundtur fortsætter over Karlsbroen og dækker venstre flodbred, Mala Strana (Lillesiden) og Hradcany (Borgkvarteret). Den lange byrundtur inkluderer en sporvognstur op til borgen, så vi sparer bakken, og den slutter når vi igen er nede ved floden ca.kl.16.

Hele byrundturen varer dermed i alt 6,5time med pauser og når omkring alle Prags 4 historiske bydele, de bydele som er dækket af Unescos fredning som verdenskulturarv. Den lange byrundtur koster 500czk/person. Hvis I alene vil med på anden del, koster den, som den korte byrundtur, 300czk/person.

Karlstejn turen vil fortsætte uændret, bortset fra at vi i 2009 afvikler den i samarbejde med kolleger. Bemærk nyt afgangssted ved Cafe Tramvaj, Vaclavske Namesti. Tirsdag vil kollegerne fra Codan køre bussen og guide, fredage er det pavel-helge. Turen er den samme. Theresienstadt vil vi i 2009 ligeledes fortsat sælge til Codans tur med afgang fra deres kontor. Desuden kan Theresienstadt laves som individuel tur.

Individuelle ture er en prisgunstig mulighed for at komme hvor I helst vil, hvornår I helst vil og med det program I synes om. I kan være op til 8 personer. Fra blot 625czk/ca.178dkk pr.person, 5000czk i alt.

Individuelle ture, Sejltur, Fontænetur, Bryggerimiddag, Theresienstadt og Folkloregarden er til uændrede priser. Vi har mindre stigninger på andre ture i Prag 2009.

Den tjekkiske Koruna er faldet i værdi igennem efteråret 2008. Kursen lå den seneste uge omkring 28 hos Nationalbanken, dvs. cirka 3,5CZK for 1DKK. Vi modtager CZK, DKK og Euro til dagens kurser.

I de næste måneder præsenterer vi nye turbeskrivelser til alle turene. Følg med på tursiden her.

Vi er et lille firma, men bestræber os på altid at besvare telefonen (eller ringe tilbage hurtigt, hvis vi er forhindrede). Vi tjekker mail hver dag, men ved travlhed kan der gå to eller tre dage før vi svarer.

Vi er indstillede på at være fleksible, så spørg jer altid for med specielle ønsker og ideer.

OBS. Vi er til rejsemesse i Bellacentret d.23.januar 2009 for møder. Email her. Telefon +420 608 08 1111

De bedste nytårsønsker, Stastni Novy rok, Helge og Pavel

pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2022. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2022

prag byrundtur dansk Prag rejser 2022 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2022 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk