Наши партнеры

Prag ture 2011

Ture i Prag 2011 er vores 5.sæson. Vi begynder d.1.apr. med de faste ture i Prag og slutter 21.okt. I år er vores to nyheder om øl. Vi har beholdt de lave priser fra sidste år!

Vi vil hver søndag aften tage på mikrobryggeri i forstaden Haje, her skal vi på Jihomestsky Pivovar og smage deres friske øl af verdensklasse og spise en lækker 3-retters middag.

Du kan hente vores nye program som PDF (print) her: Ture i Prag 2011 Tryk på billederne for at se dem større – nemmere online!

Udflugter i Prag kalder vi vores private/individuelle tilbud. Her glæder det altid at I har egen guide, at vi begynder på jeres adresse og at vi planlægger efter jeres ønsker og interesser. I 2011 kan vi udover vores egne udflugter i både Prag og resten af Tjekkiet tilbyde udflugter med en sand ølkender “Ølfilosoffen”, Max Bahnson. Se 2011 ugeplan –

Vores ugeplan kommer til at se sådan ud, altså fra 1.april til 21.oktober 2011:

Mandag: Prag bytur (kort/lang) og Fontænetur. Tirsdag: Karlstejn med glasværk og Øltur. Onsdag: Skoda og Theresienstadt og Bådtur. Torsdag: Prag bytur og Kutna Hora (nyhed 2010) og Fontænetur. Fredag: Karlstejn og Øltur. Lørdag: Sternberk tur og Theresienstadt og Bådtur. Søndag: Prag bytur og Mikrobryggeri (nyhed 2011).

Alle dage i ugen laver vi private udflugter med egen guide. Grundideen er uforandret, vi beregner fra 2000czk for guide og med både guide og bil fra 4000czk.

Aftenture med chauffør er muligt de fleste aftener: Jazzaften i Mala Strana med middag (nyhed 2010) kan vi tilbyde alle dage, Bådtur med chauffør er mulig alle dage undtagen onsdag og lørdag og Folkloregarden kan vi tilbyde cirka hver anden aften i sæsonen.

I samarbejde med Ølfilosoffen, Max Bahnson, foreslår vi til små grupper for eksempel en tur med tog eller bil til byen Pilsen. I Pilsen vil vi foreslå at springe det store bryggeri, Plzen, over og i stedet besøge tre forskellige mikrobryggerier. De byder hver især på meget forskellige øl og stil, så der bliver anledning til at berøre mange emner på en sådan tur. Større grupper kan for eksempel få store oplevelser i Harrachov i bjergene mod nord, hvor vi både vil besøge mikrobryggeri og glasværk. På vejen tilbage til Prag vil et besøg på bryggeriet Klaster være et oplagt bud. Send os en mail med dine ønsker – antal eller datoer!

Den nye tur til mikrobryggeri hver søndag aften går til Jihomestsky Pivovar på dansk Den Sydlige bys bryggeri. Det findes i den sydlige forstad Haje. Bryggeriet drives af Richter familien, som vi allerede tidligere år samarbejdede med, da vi tog til deres værthus U Bulovky i Liben, Prag 8. Deres nye mikrobryggeri er større, de har også eget konditori så desserterne bliver en oplevelse i sig selv og endelig er beliggenheden en del af Prag erfaringen. Jihomestsky Pivovar ligger nemlig midt i en af de store betonforstæder fra 1960’erne. Få en forsmag her >

Brygmester Frantisek Richter laver også her sine øl af verdensklasse, fra en lys lagerøl, Svetly Lezak, som er 12 grader over halv- og helmørke, Polotmavy og Cerny, Weissbier og til engelske Ale samt stærke Bock-øl. Vi nyder en 3-retters middag som byder på dagens suppe, deres usædvanligt gode gulas og slutter med kager fra konditoriet. Undervejs kan vi nå at snakke om både tjekkisk øl og værtshuse samt hverdagen i prag. Turen koster 1000czk med alle øl og tre retters middag.

Send os en email eller ring +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk