Наши партнеры

Prag ture vinter 2015-2016

prag ture vinter

I november ebber vores faste Prag ture sæson ud. Vi holder åbent hele året for udflugter og ture med lokal, dansktalende guide. I vores lav-sæson, tilbyder vi gerne udflugter og ture i hele Tjekkiet med privat guide. Prag er jo oplagt åben hele vinteren. Nyd fantastiske caféer med lagkage og varm kakao, kast dig ud i værtshus-kultur og spændende mikrobryggerier, find en gourmet-middag på Michelin-restaurant til fin pris, brug museer og se udstillinger og gå i opera og til koncerter, når den sæson kører for fuldt blus. Vinter i Prag har også den fordel at lejligheder og hoteller koster markant mindre end i sæson. Vi laver altid gerne et unikt forslag til dit ophold, fra transfer over hotel til udflugter med privat guide samt restauranter og billetter. Herunder ser du en beskrivelse af vores basis muligheder med dansktalende guide i Prag over vinteren.

IMG_4379Private ture i Prag med lokal, dansktalende guide til fods. Hvornår? Når I vil. Hvor? Fra jeres adresse eller centralt mødested. Hvordan? Til fods eller sporvogn. Bonus? I får personligt bykort med tip tegnet ind undervejs. Hvor mange? I kan være fra en til ti personer, prisen er ens for guiden. Hvad koster det? Grundprisen (for hele jeres “hold”) er 1500czk/430dkk i alt for to timer, 2500czk/ca.715dkk for fire timer og 3500czk/ca.1000dkk for syv timer. Vi laver gerne andre forslag! Vi planlægger gerne indhold og rute udfra jeres interesser. To timer er nok til en grundig introduktion. En fire timers tur kan fint nå omkring to af de fire middelalderlige bydele, eller en flodbred med pause. Syv timer er nok til en grundig byvandring gennem alle fire, middelalderlige og Unesco-fredede bydele.

Aften-ture i Prag med egen chauffør. Mindst to personer sammen. Vi har fire faste tilbud hele vinteren. Bådtur med chauffør fra jeres adresse og retur, cirka to-timers cruise i Prag med buffet inklusive. Bord indendøre, adgang til dækket for foto og rygning. 1000czk/ ca.285dkk per person. Jazzaften med chauffør, middag og live musik, jazz eller blues. 1300czk/person. Vi laver også gerne aftenture med guide, til fods (priser her ved fire deltagere). En herlig degustation af bøhmisk og mæhrisk vin tilbyder vi til blot 350czk/100dkk per person, en aften på mikrobryggeri med alle friske øl og 3-retters middag til 1000czk/ca.286dkk…

guide bil pragPrivate ture i Prag med lokal, dansktalende guide og chauffør, i bil. Hvornår? Når I vil. Hvor? Fra jeres adresse. Hvordan? I vores minibus Bonus? I får personligt bykort med tip tegnet ind undervejs. Hvor mange? I kan være fra en til otte personer, prisen er ens. Hvad koster det? Grundprisen er 3500czk/ca.1000dkk for en tur rundt i byen med stop undervejs, fire timer. Bemærk forbehold for myldretiden, bedst midt på dagen eller weekender.

prag guide vinterPrivate ture i Tjekkiet med dansktalende guide og chauffør, i bil. Hvornår? Når I vil. Hvor? Fra jeres adresse. Hvordan? I vores minibus Bonus? I får personligt bykort og hjælp med jeres planer. Hvor mange? I kan være fra en til otte personer, prisen er ens. Hvad koster det? Grundprisen er 4000czk/ca.1140dkk for en tur ud af Prag, fire-fem timer. 5000czk/ca.1430dkk for hel dag, otte tiner. Bemærk forbehold for trafik i myldretiden, bedst midt på dagen eller i weekender. I de forløbne år har vi nydt julemarkeder i både Plzen, Cesky Krumlov og Dresden på dagsture fra Prag for eksempel.

Stort set alle vores faste ture kan laves tilsvarende med privat guide. Er I fire eller flere er prisen per person også nogenlunde tilsvarende til de faste Prag ture, læs mere her.

Pavel og Helge – info@pavel-helge.dk +420 608 08 1111

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfers 2021. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 30dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2021

prag byrundtur dansk Prag rejser 2021 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2021 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk