Наши партнеры

Prag vinter 2008-09

Vinterprogram i Prag og Tjekkiet 2008-2009 for pavel-helge.dk. Det faste turprogram med pavel-helge.dk kører fra påske til 1.november. I november og december 2008 samt januar, februar og marts 2009 laver vi alene individuelle ture i Prag og hele Tjekkiet. Individuelle ture om vinteren fra 1500czk.

Alle vores øvrige aktiviteter fortsætter. Vi er selv i Prag hele vinteren. Hotellerne i Prag (og resten af Tjekkiet) giver store rabatter i lavsæsonen. Vi anbefaler gerne dage med koncerter, opera, klubscenen, ishockey, shopping og udstillinger. Historie, arkitektur, folk og andet kulturelt kan også opleves indendørs.

St.Martin, den nye vin fra 2008, frigives med fest d.11. november. Sneen falder som regel før december i bjergene, skimulighederne er meget varierede. I Prag er der masser af juleaktiviteter. Der drikkes varm vin og grog, Mikulas skræmmer børnene d.5 december og julemarkederne, midt i Prag, giver liv. Hver by i Tjekkiet laver sit krybbespil. Nytår er en stor fest her.

De individuelle ture, vinter prisliste. En individuel tur i Prag og omegn med pavel-helge.dk betyder at det er jeres tur. Vi vil tage udgangspunkt i jeres ønsker og interesser og planlægger turen med støtte i vores viden om Prag, Tjekkiet og aktuelle muligheder.

Byrundtur i Prag, skræddersyet efter jeres ønsker. 3 timer for 1500czk i alt. 6 timer for 3000czk i alt. Bestil et forslag, send os en mail med jeres oplysninger. Vi bruger normalt sporvogne og går til fods. Forhør jer gerne om mulighederne med bil eller mini-van i Prag.

Aftenture i Prag. Bryggeritur og sejltur laver vi for 1000czk pr.person (min. 2 personer). Vi arrangerer for vores kunder også gerne aftener med koncerter, opera, teater eller måske bookinger til de bedste restauranter, cafeer og klubber i Prag.

Individuelle ture ud af Prag laver vi med bil eller mini-van. 6 timer for 5000czk i alt (1-8 personer). Forhør jer for et forslag om turindhold og pris, tilpasset jeres ønsker.

Tjekkiet byder på masser af muligheder om vinteren. Bjergene trækker ikke mindst og vi booker gerne hytter og hoteller med ski-muligheder. Tjekkiet har muligheder for både alpint- og langrendsløb.

Eller hvad med et kurophold i Teplice? Vi booker velvære-weekender fra ca.4000czk med to nætter på 4-stjernet kurhotel, alle måltider og alle behandlinger. Kurophold kan også kombineres med ski rejser.

I dette efterår hvor markeringen af 40-året for invasionen af Tjekkoslovakiet i 1968 fylder meget, synes vi ture om kommunisme i Tjekkoslovakiet er oplagte. En tur om fløjlsrevolutionen har særlig relevans, når netop begyndelsen af fløjlsrevolutionen markeres d.17. november. Det kunne også være en tur med afsæt i Jan Palachs skæbne, han brændte sig selv d.16. januar 1969.

Uden for Prag er der f.eks. særegne oplevelser i minebyen Most og stærke minder i den tidligere kommunistiske fangelejr i Vojna, syd for Prag. Forleden døde aftageren til Bata skoimperiet. En tur til “Bata byen” Zlín kunne være en tur om et industrieventyr af national betydning, en kontroversiel industrimand og den spektakulære, funktionalistiske by Zlín, som Bata helt forandrede. Prøv os af.

info@pavel-helge.dk +420 608 08 1111 pavel-helge.dk

One Comment on “Prag vinter 2008-09

  1. Pingback: Ski trip to Spindleruv Mlyn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byrundtur på dansk. Prag guide tirs, fre. Lokale tip. 90dkk /300czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-18.10 2020 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2020

Program for ture 2020 1.4-18.10 er klar. Se UGEPLAN for 2020. Din PRAG GUIDE? Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT Udgaven 2020 får alle gæster på ture, trykt

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2020 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvad er firmaet? Garantier og betingelser herprag byrundtur dansk

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk