Наши партнеры

Prag vinter 2010-2011

Ture i Prag i fast program har vi kørt fra påsken til og med 24.oktober. Nu går vi over til lavsæson program i Prag. Det betyder at vi ikke har træffetid og at vi alene tilbyder individuelle ture.

Vi har igen daglig træffetid og turprogram fra 1.april 2011! Tilmeld dig nyhedsbrev >> Nyt program kommer kl.10 d.1.januar 2011.

Vi laver byture i Prag fra 1500czk med egen guide og vi kan tilbyde flere forskellige aftenture med chauffør inklusive. Vi laver også gerne ture ud af Prag med egen bil og guide, fra 1-8personer fra 5000czk. Endelig tilbyder vi som en efterårsnyhed en wellness oplevelse med chauffør, massage og gourmetmiddag.

Den kolde tid i Prag giver andre muligheder end sommerhalvåret. Læs aktuel kulturkalender for Prag >> Vi syntes bestemt det er værrd at lave ture, men vi er heller i tvivl om at fokus skal være anderledes for at holde varmen, vi går gerne indenfor betydeligt flere steder.

Der er mange fordele ved at hyre egen privat guide. Vi kan lave program helt efter jeres interesser.

Her er fire forskellige typer af ture, vi mener er oplagte:

  • Byture med egen guide. Fra 1500czk for 3 timer, 6 timer for 3000czk. Vi begynder på jeres adresse og holder fokus, tempo og pauser helt efter jeres interesser.
  • Ture ud af Prag med egen bil. Vi laver ture fra 5000czk for 6 timer med guide og bil. Vi kan have op til 8 passagerer. I skal regne at betale udgifter derudover.
  • Aftenture med chauffør. Afhentning på jeres adresse. Vi bestiller Folkloregarden (1180czk/person), Jazztur (1200czk/person) eller Sejltur med chauffør (1000czk/person). Mindst 2 personer!
  • Wellness tur. Vores nye tilbud inkluderer chauffør fra jeres adresse, helkropsmassage og gourmet-middag. Alt inklusive undtagen drikkevarer til middagen for 2150czk/person.

Hvis I er en gruppe, kan vi tilbyde ture skræddersyet for jer, præcis som hele året rundt. Vil I på bryggeritur, se kulminer, besøge en kommunistisk fangelejr eller have foredrag af en journalist..mulighederne er mange. Send os en mail med dine ideer, så sender vi gerne et uforpligtigende forslag.

Følg os på Twitter og Facebook for øjeblikkelige, aktuelle opdateringer.

Send os en email her eller ring +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk