Наши партнеры

Priser og betingelser i Prag 2008

Vi vil i denne blog gerne beskrive vores betingelser og priserne for pavel-helge.dk ture i Prag og omegn 2008. Vores ture og træffetid er et åbent tilbud for alle i Prag, turene er altid med dansktalende guide. Vi giver halv pris til børn under 12 år. Vi tilbyder byrundturen gratis, ved tidlig tilmelding til tre andre ture. Er I en større gruppe i Tjekkiet, vil vi gerne give jer et særligt tilbud.

Den tjekkiske økonomi er i en stærk vækst. Det betyder at den tjekkiske valuta, Koruna (krone) er i bevægelse overfor euro og dollar. For os her i Prag betyder det at vi nu trykker brochuren igen uden angivelse af priserne i dkk og euro. Vores tjekkiske priser fra nytår holder stadig. Kursen er i dag 29,74 i nationalbanken, dvs. en dansk krone cirka er 3,36czk.

Læs mere om økonomi her og her. I Prag og resten af Tjekkiet vil den stigende inflation kunne ses på nogle priser i 2008. Mad og drikke er næsten gået fri for stigninger. Vores priser er i øvrigt steget mellem 50-100czk fra sidste år. 2007 var vores første sæson, nu har vi i 2008 fundet et realistisk niveau.

Den faste træffetid ved Cafe Tramvaj, sporvognscafeen midt på Vaclavske Namesti (Wenzelspladsen) gælder også i 2008. Vi er der hver dag fra kl.17-17.30 (ons+lør til 17.20). Kom forbi til en snak. Kend os på logoet med sporvogn. Vi har altid nemmere ved at sikre pladser og lave opsamling, hvis I tilmelder jer i forvejen. Byrundturen kræver ingen pladsreservation. Vi er ved cafe Tramvaj i god tid torsdag og søndag morgen, der kan I bare møde op uden tilmelding.

Ture i Prag og omegn med pavel-helge.dk kører i 2008 sådan:
Mandag: Skoda fabrik og musem – Bryggeritur
Tirsdag: Karlstejn med glasværk
Onsdag: Sternberk borg – Theresienstadt – Sejltur
Torsdag: Byrundtur – Slotstur – Fontæne og middag
Fredag: Karlstejn og glasværk – Bryggeritur
Lørdag: Sternberk borg – Theresienstadt – Sejltur
Søndag: ByrundturSlotstur – Fontæne og middag

Individuelle ture vil vi meget gerne booke i forvejen, da vi for at holde den lave pris bruger dansktalende Robert, han har sin egen mini-bus at køre jer i. Individuelle ture til fods eller med offentlig transport i og omkirng Prag kan laves med kortere varsel. Alle aftener (næsten) er der mulighed for tur til Folkloregarden, hvor I hentes og bringes til hotellet, der er livemusik og dans, mad og drikke ad libitum inkluderet. 1050Czk.

Turene der går ud af Prag (Skoda, Sternberk og Karlstejn) har opsamling ved Botel Albatros, Botel Racek og Hotel Ilf. Aftal sted hvis I bor i andre bydele. Skoda fabrikken forbyder desværre børn under 12år på arealerne, vi skal besøge. OBS: Theresienstadt afgår med kolleger fra det Skandinaviske hus kl.12, vær der tidligt.

Turene i Prag begynder ved Cafe Tramvaj. Slotsturen er dog en undtagelse, da det er en forlængelse af Byrundturen, derfor begynder slotsturen ved Karlsbroen. Husk at sporvognsbilletter ikke er inkluderet i priserne. Vi hjælper. Læs om transport i Prag.

Vi modtager tjekkiske koruna til de faste priser i 2008. Euro og danske kroner modtager vi også til den øjeblikkelige kurs. Se link her. Vi modtager normalt ikke kreditkort og check.

Endelig vil vi gøre opmærksom på at det er muligt at tilmelde sig vores ture i alle de hotelreceptioner i Prag, hvor I finder vores brochure. Vi bestræber os på at svare på mail senest dagen efter vi modtager. Hvis vi ikke kan svare på telefonen, prøver vi altid at ringe tilbage.
Send mail. Ring +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

2 Comments on “Priser og betingelser i Prag 2008

 1. hej.
  Vi er et ældre ægtepar,som har fundet jeres hjemmeside og finder den meget interesant,men har en del spørgsmål desangående..
  Vi har snakket om en bytur.vi er ikke gangbesværet på nogen måde.
  Kan man blive hentet/bragt ? Vi bor i en lejlighed på Italská nr.45 Praha 2.
  Vi vil også gerne vide lidt om prisen, og hvad der er inkluderet ?
  Dag og dato er underordnet.
  Med venlig hilsen
  Knud og Birgit

 2. Hej Birgit og Knud I kan læse om byrundtur her, vi laver to dele om dagen, næste sikre mht tilmeldte denne uge er på fredag kl.9: http://pavel-helge.dk/ture/ Hvis I vil hentes på adressen, kan vi tilbyde ture med privat guide. Vi har i øvrigt også pladser tirdag til glasværk, familiebryggeri og Karlstejn samt onsdag både til Skoda bilfabrik og Klaster bryggeri til frokost og om aftenen bådtur samt vinsmagning. I er altid velkommen til at skrive igen eller ringe på +420 608 08 1111. Vi svarer altid på dansk. Mvh Helge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk