Наши партнеры

Propaganda i Prag

Propaganda pub midt i Prag er en nyåbnet klub, pub, restaurant. De har indtaget 500m2 historisk kælder og dekoreret det hele med kommunistiske genstande, fra propaganda plakater til buster af diktatorerne fra 40-års regime. Det hele er lavet med et humoristisk glimt i øjet.

Propaganda pub er sent åbent, der er live musik næsten hver aften, de har køkken med åben grill og 7 slags fadøl i hanerne. Propaganda pub drives af  Glenn Spicker og Scott Kelly som vi kender både fra middage til fontænetur og jazztur i Prag. Derfor kan vi også tilbyde grupper festlige aftener med god service her midt i Stare Mesto.

Propaganda er åbnet med en stor samling af kommunistiske genstande. Manifestet nævner dels propaganda, dels sjov. En anderledes tilgang til historien. Derfor er tjenerne også klædt i uniformer fra  kommunistisk ungdom, de ligner pionerer. Propaganda i følge wikipedia: fra det latinske udsagnsord propagare = udplante, udvide, i egentlig bøjet form betyder propaganda “det, der bør udbredes”.

Vi synes selv at Propaganda pub udmærker sig ved de hyppige live koncerter. Bandet CCTV allstars har allerede en særlig høj stjerne hos publikum, de spiller ugentligt her. Koncerterne på Propaganda er oftest uden entré. Det er en fin kombination med de fair ølpriser, midt i Stare Mesto er 40czk/øl med sen åbning acceptabelt selv for lokale. Da Propaganda har adskillige rum af forskellig størrelse kan vi her også booke grupper med præcis de betingelser, I ønsker for en festlig aften. Det kan være med middag eller blot til drinks.

Propaganda pub ligger midt i Stare Mesto, den Gamle By. Adressen er Michalska 12, det er blot 5.minutter fra Staromestske Namesti, den Gamle Bys plads. Propaganda hjemmeside  her >> Propaganda holder åbent fra kl.17-03 hver dag, husk sent køkken! Propaganda på Facebook her >>

Læs om andre klubber/diskotekter i Prag >>

Nederst finder du relevante link til indlæg om både kommunisme og restauranter. Vi vil gerne gøre opmærksom på, at vi laver specialture om kommunisme. Her er to forslag og et tip:

Aktuelt for emnet holder DOX galleri i Prag 7 udstilling om kommunistisk futurisme og propaganda indtil 29.november: DOX link >

Send os en email eller brug telefon +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk