Наши партнеры

Studierejser i Tjekkiet 2011

Studierejser til Prag og hele Tjekkiet er et af vores kerneområder. Vi arbejder hele tiden på at udvide vores tilbud med gode hoteller til unge og relevante besøg.

Denne måned skal vi for eksempel til Skoda fabrikken kombineret med besøg på Klaster bryggeri, hvor frokosten indtages i en klippekælder. TPCA, ToyotaCitroenPeugeots fælles fabrik, aflægger vi også besøg. Desuden tager vi i marts/april til vandkraftværk, på landbrugs- universitet, på bryggeri med foredrag, til Lidice, til lufthavn i Prag og havn i Melnik med flere steder. Her gennemgår vi muligheder for studierejser i Tjekkiet.

prag byrundtur gym ishoej Billedet ovenfor stammer fra februar, hvor vi lavede en byrundtur om kommunisme for Rønshoved Højskole. Her til venstre er det en gymnasieklasse fra Ishøj på tur igennem Zizkov og Vinohrady, Prag 2 og 3.

De fleste grupper synes om en velkomstguide til ankomsten, så vi er selv til stede og sørger for indtjekning og afhjælpning af praktiske problemer. Rigtig mange grupper vil også gerne på en større eller mindre byrundtur, hvor vi giver et lokalt perspektiv.

parukarka park zizkov pragVi er lokale, men dansk- talende, det betyder at vi gerne skræddersyer indhold til jeres temaer/ interesser. Arkitektur, transport, WW2 og kommunisme er blot nogle af de oplagte temaer for byrundture i Prag. Vi er desuden i kontakt med to journalister, de holder gerne oplæg om samfundsforhold og historie. Vi arbejder ligeledes gerne med forskellige NGO, f.eks. om mindretal/ Roma i Tjekkiet. Byrundture i Prag: Fra 2000czk/ca.630dkk per grp.

bilina kulmine tjekkietTure ud af Prag, rundt i andre dele af Tjekkiet, laver vi som antydet i mange former. Nogle vil have flere besøg på en intens dag, andre vil helst have et mål per dag. Vi er fleksible med alle planer og betragter det som en dyd, at vi kan arrangere tingene særligt til jeres ønsker og rejseplan. Hvis vi stiller med bus og guide/tolk, arrangerer besøg og eventuelt også mad undervejs, laver vi ture ud af Prag fra ca.800czk/ca.246dkk per person.

hotel prokopka prag 3Vores grundpakke for rejser til Prag: 4 nætter på hotel, transfer lufthavn-hotel t/r, en byrundtur, telefonhjælp 24/7 og hjælp til planlægning. Prag grundpakke for 1700czk/525dkk per person.

Hotel Prokopka i Zizkov, Prag 3 er en favorit til studierejser. Garanteret pris til studiegrupper på 15euro/nat/person med morgenmad.

Herunder finder du link til to PDF, vi har lavet som forslag. Den ene retter sig specielt imod teknik/produktion og den anden er særligt for svømmere:

Send os en email > +420 608 08 1111 pavel-helge.dk

One Comment on “Studierejser i Tjekkiet 2011

  1. Hej Pavel og Helge

    Tusinde tak for god hjælp, rådgivning og en fremragende byrundtur. Eleverne fremhæver stadig Helges tur, der havde fokus på kommunisttiden fra 48 til 89. Det var et klart højdepunkt på vores rejse. Som underviser vil jeg også takke for den gode kommunikation og hjælp i forberedelserne inden afrejse.

    De bedste hilsner

    Kenneth
    Højskolelærer, Rønshoved Højskole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk