Ture i Prag 2008

Godt nytår, stastny novy rok ønsker Pavel og Helge fra Prag. Vi præsenterer vores anden pavel-helge.dk brochure med ture i et fast ugeprogram. Vi byder på en ny tur til Skoda. Vi har fokus på individuelle ture i Prag og andre dele af Tjekkiet og der er to nye tilbud for aftenture. Velkommen, Vitame vas!

Tryk på billederne for at se en stor version. En pdf-version kommer online i morgen (d.2/1: Se højre margen eller download PDF her). I de følgende uger vil vi opdatere denne side med lange turbeskrivelser og andet nyt fra Prag.

Vi ser frem til at komme på Skoda besøg en gang om ugen. Hos Skoda i Mlada Boleslav skal vi se nogle af produktionshallerne, vi kører derfor rundt i deres enorme område. Turen går derefter til Skoda museet, hvor modellerne dækker hele deres historie, fra cykler til de nyeste rallybiler.

Vores bryggeritur fortsætter i 2008 til U Bulovky, Richter Pivovar i Liben, Prag 8. Bemærk afsnittet om Individuelle ture, der er ideer til andre byer i Tjekkiet end Prag, med egen minibus. De nye aftenture er Folkloregarden, en tur med musik og dans og alt inklusive, samt en middelalderaften på bryggeri i Detenice med vores kolleger.

Læs om turene (se dem på én liste):
Individuelle Ture 2008
Skoda fabrik og museum
Sternberk borg og lokalt bryggeri
Karlstejn og glasværk
Byrundtur
Slotstur
Bryggeritur
Sejltur på Moldau
Fontæne med middag
Theresienstadt – Individuelt eller med Codan – man+fre

I er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe. Vi inviterer over vinteren til individuelle ture, som der kan læses om her. Det faste turprogram gælder 15/3-1/11 2008. Bemærk vi fortsat vil have træffetid ved Cafe Tramvaj, sporvognscafeen på Wenzelspladsen Vaclavske Namesti (midt i Prag),
hver dag kl.17-17.30, fra 15/3-1/11. Pavel og Helge
pavel-helge.dk

One Comment on “Ture i Prag 2008

  1. Tak mně se teda Pražská tour moc líbí, ráda bych se jí také zúčastnila, celkem bych preferovala výklad v českém jazyce, ale dánština je taky děsně sexy, takže proč ne. Vynechala bych pivovar a navštívila bych hvězdárnu, třeba Ondřejov, neboť mám stále hlavu v oblacích. Takže se mějte moc hezky a ať se vám daří.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Links

Nelso.dk Local Search
facebook-logo

Prag på dansk

prag byrundtur dansk
BESTIL Prag guide byrundtur på dansk. Tre x uge. Lokale tip. 100dkk/350czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-1.11 2017 Café Tramvaj (Mød guide fra 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture (PDF) 2017 på vej

Her er vores brochure til læsning online eller printer10.sæson 2016 15.3-1.11 til printer (PDF 10,8MB). Brochure 2017 bliver klar i januar!

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2017 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvor er firmaet registreret? Garantier og betingelser her