Наши партнеры

Ture i Prag 2008

Godt nytår, stastny novy rok ønsker Pavel og Helge fra Prag. Vi præsenterer vores anden pavel-helge.dk brochure med ture i et fast ugeprogram. Vi byder på en ny tur til Skoda. Vi har fokus på individuelle ture i Prag og andre dele af Tjekkiet og der er to nye tilbud for aftenture. Velkommen, Vitame vas!

Tryk på billederne for at se en stor version. En pdf-version kommer online i morgen (d.2/1: Se højre margen eller download PDF her). I de følgende uger vil vi opdatere denne side med lange turbeskrivelser og andet nyt fra Prag.

Vi ser frem til at komme på Skoda besøg en gang om ugen. Hos Skoda i Mlada Boleslav skal vi se nogle af produktionshallerne, vi kører derfor rundt i deres enorme område. Turen går derefter til Skoda museet, hvor modellerne dækker hele deres historie, fra cykler til de nyeste rallybiler.

Vores bryggeritur fortsætter i 2008 til U Bulovky, Richter Pivovar i Liben, Prag 8. Bemærk afsnittet om Individuelle ture, der er ideer til andre byer i Tjekkiet end Prag, med egen minibus. De nye aftenture er Folkloregarden, en tur med musik og dans og alt inklusive, samt en middelalderaften på bryggeri i Detenice med vores kolleger.

Læs om turene (se dem på én liste):
Individuelle Ture 2008
Skoda fabrik og museum
Sternberk borg og lokalt bryggeri
Karlstejn og glasværk
Byrundtur
Slotstur
Bryggeritur
Sejltur på Moldau
Fontæne med middag
Theresienstadt – Individuelt eller med Codan – man+fre

I er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe. Vi inviterer over vinteren til individuelle ture, som der kan læses om her. Det faste turprogram gælder 15/3-1/11 2008. Bemærk vi fortsat vil have træffetid ved Cafe Tramvaj, sporvognscafeen på Wenzelspladsen Vaclavske Namesti (midt i Prag),
hver dag kl.17-17.30, fra 15/3-1/11. Pavel og Helge
pavel-helge.dk

2 Comments on “Ture i Prag 2008

  1. Tak mně se teda Pražská tour moc líbí, ráda bych se jí také zúčastnila, celkem bych preferovala výklad v českém jazyce, ale dánština je taky děsně sexy, takže proč ne. Vynechala bych pivovar a navštívila bych hvězdárnu, třeba Ondřejov, neboť mám stále hlavu v oblacích. Takže se mějte moc hezky a ať se vám daří.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk