Наши партнеры

Ture i Prag 2010

Turside 2010 (b)Prag ture 2010 bliver 4.sæson for pavel-helge.dk. Vi tilbyder faste ture og udflugter fra 28.marts til 24.oktober 2010. I den nye sæson har vi to nyheder:

Hver lørdag vil vi køre til den smukke by Kutna Hora, øst for Prag, for at se det berømte Knoglekapel /Benkirken, Skt.Barbara katedralen og meget mere. Jazztur er en mulighed hver eneste aften året rundt, en tur med chauffør, middag og live-jazz. I år tilbyder vi også ny bryggeritur til Staropramen og værtshus. Skoda, Sternberk, byrundture m.fl. fortsætter!

I dette indlæg beskriver vi kort 4.sæson, vores historie og brochuren “Ture i Prag 2010” findes som PDF-fil til at printe.

Siderne om Ture og udflugter her på hjemmesiden opdateres de næste dage – Download den nye brochure “Ture i Prag 2010” her >>

prag_lejligheder_2010Vi beholder samme betingelser for Prag ture i 2010. Børn under 12 år til halv pris på alle ture (på nær aftenture med middag), tilmelding til 3 andre ture giver Kort Byrundtur som rabat – og ændringer aflysninger senest dagen før, både for jer og os.

Flere og bedre lejligheder var et af vores ønsker for 2010, det lykkedes med samarbejde med Prague Residences. Nu har vi yderligere 6 gode lejligheder at tilbyde, alle endda i Prag 1. Se tilbud på vinterferie: Lejligheder i Prag >>

Pavel er i kontakt med mange hotelpartnere jævnligt, fornylig fik vi et forundret prag_hoteller_2010spørgsmål, omdet kunne passe at vi var over 10euro billigere nat/dobbelt end hotellet selv. Det passede. Vi kan ikke kaste så mange øjebliks-tilbud på siden som de store online-udbydere, men vi står inde for priserne på de hoteller, vi tilbyder. Spørg altid gerne >>

I 2010 vil både Kristina, Robert og Kenneth fortsat være guider på ture. Vi fortsætter med de faste samarbejdspartnere. Vores busvognmand hedder Petr Krasa. Vi fortsat gode restauranter og bruger det samme rederi, bådene Orca og Gladius.

Da vi for 4 år siden begyndte med “Ture i Prag” – med brochure og fast program – blev vi enige om at vi gerne både ville tilbyde de kendte ture som mange regner som en fast del af deres Prag ophold. Vi ville også hvert år tilbyde en nyhed, mindst en tur som andre ikke allerede havde på dansk.

  • 2007 begyndte det med “Cesky Sternberk”, vores tur gennem 3 landsbyer ved Sazazva floden. Vi besøger bryggeriet Kacov, de pavel-helge maj 2007 Bbrygger egen Hubertus øl og de brygger på licens for Urquell. Fortsættelsen er på borgen Cesky Sternberk med rundvisning i 16 sale og finalen frokost på økofarmen Prak. I 2010 kører vi turen hver torsdag for 1200czk/ca.340dkk – inklusive entréer, ølprøve og frokost. Vi forsøgte os også med “Ølkultur” på Ølgalleriet, det ændrede vi til at besøge det suveræne mikrobryggeri Richter, U Bulovky. Der tager vi stadig gerne hen på individuelle ture.
  • 2008 var første år med Skoda turen, vi besøger produktionshaller, Skoda museet og vi spiser nu frokost i Octavia-arbejdernes kantine. Alle aspekter af Tjekkiets største eksportør og arbejdsgiver, i 2010 hver onsdag for 1100czk/ca.315dkk. Folkloregarden var også en nyhed for 2 år siden, en hel aften med show, musik, middag, drikkevarer og transport for 1050czk/ca.300dkk. Folkloreshow i Prag er uden guide, med chauffør.Skoda2010
  • 2009 havde kun en nyhed, turen til Middelalderaften i kældrene på et værtshus fra 1400-tallet i Mala Strana Lillesiden. Fredag og lørdag aften er der show på U Krale Brabantskeho, 1200czk/ca.340dkk. Vi udvidede også paletten af forslag til individuelle ture i 2009, vi har lavet flere oplæg, f.eks. bytur i Prag med fokus på kommunisme, 3 timer med privat guide og afhentning for 200oczk/ca.570dkk (i alt for op til 8 personer).
  • 2010 åbner vi så to helt nye ture: Kutna Hora og Jazztur, samt Bryggeritur, som vores kolleger fra Codan afvikler. Det begynder med en ølsmagning, derfra til rundvisning på Staropramen og endelig en middag med gode øl, tirsdag og fredag 1200czk/ca.340dkk inklusive det hele. Vi fortsætter, som det kan ses i programmet med flere ture i Prag: Sejltur (med en båd), Karlstejn, Fontæne med middag og Byrundtur i 2 længder, 3 gange ugentligt. Theresienstadt tilbyder vi fortsat i samarbejde med Codan, onsdag og lørdag 1000czk/ca.285dkk.

Send os en email her eller ring +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Turside 2010 Forside 2010

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2022. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2022

prag byrundtur dansk Prag rejser 2022 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2022 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk