Byrundtur Prag lokal (ons kl.10-14)

byrundtur prag lokalByrundtur Prag lokal med dansktalende guide er en alternativ tur i byen, både for jer der kommer første gang – og for jer der vil opdage nye sider af byen. Denne lokale Prag byrundtur kører vi skiftesvis på to ruter. I lige uger tager vi til Vinohrady, Prag 2. I besøger lokalt marked, udsigter, kirker og det lokale bryggeri til let frokost med guiden. I ulige uger tager vi jer med til Bubenec og Letna, hvor vi skal omkring to parker med fantastiske udsigter samt let frokost på kro fra det 17.årh.

  • Onsdag kl.10-14.00. Til fods og metro
  • 700czk/person. Lokal frokost inkluderet

bestil-ture-gron

 

 

lokal prag byrundturVi har stor fokus på lokale Prag oplevelser. I oplever mere med besøg væk fra den Gamle by til kvarterer, hvor de lokale bor. I år introducerer vi derfor en tur til to af guidernes egne bydele. Fælles for turen, uanset om det går øst eller vest for centrum, er at alt det kan vi diskuterer undervejs og de alternative seværdigheder, vi gerne viser. Ruterne går også begge to omkring parker og fantastiske udsigter over byen, som du ikke har set den før. Vi færdes med metro først og så til fods, så I kan komme med i alle hjørnerne. Husk sporvognsbillet er ikke inkluderet på Prag ture, vi kan købe sammen ved afgang.

Nyd en lokal frokost undervejs. I Prag 6 besøger vi en kro fra det 17.århundrede, hvor vi enten kan nyde godt af pejs eller gårdhave. I Prag 2 går frokosten til lokalt bryggeri. Undervejs giver vi jer masser af tip på hånden, så I kan bruge resten af dage på at udforske det alt det nye. Se områder på Prag kortet herunder.

Læs mere om Vinohrady, Prag 2, her

Læs mere om Letna, Prag 7, her

Læs om Prag bydele på wikipedia

Byrundtur Prag lokal

Vores officielle, tjekkiske firma alternatives.cz s.r.o.

Links

Nelso.dk Local Search
facebook-logo

Prag på dansk

prag byrundtur dansk
BESTIL Prag guide byrundtur på dansk. Tre x uge. Lokale tip. 100dkk/350czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-1.11 2017 Café Tramvaj (Mød guide fra 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture (PDF) 2017

Vores brochure. Læs online eller print her 11.sæson 2017 15.4-1.11 (PDF 2MB). Herunder også gratis hjælp Prag kort 2017 med 30 lokale tip (PDF 4,8MB)

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2017 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvor er firmaet registreret? Garantier og betingelser her