Drypstenshule, bryggeri og bjørne

drypstenshule tjekkiet guideDrypstenshule, bryggeri og bjørne tur fra Prag går til området den Gyldne Hest, hvor vi skal besøge Bøhmens største drypstenshuler. To kilometer og op til 70 meters niveau forskel. Turen er med trapper og snævre steder. Oplagt for børne-familier! Frokost på bryggeriet Berouns Bjørn for alle generationer med beliggenhed på en skrotplads. Endelig tager vi jer med til Beroun bys tre bjørne-brødre på en bakke samt til byens flotte, middelalderlige plads.

  • Tirsdag kl.9-16.00. I bus, til fods
  • 1300czk/pers inkl. entré og frokost
  • En familietur med fire stop omkring Beroun
    bestil-ture-gron

 

Læs om drypstenshulerne nederst. Vi kører herfra gennem det smukke, bakkede landskab, hvor vi i øvrigt også får syn for ødelæggelserne af stenbrud. Frokosten venter på bryggeriet Berouns bjørn. Familien Mayer driver skrotplads og åbnede privat bryggeri allerede tidligt i 90’erne. De brygger øl på hjemmelavede kedler og fyrer med brænde. Børn synes også godt om deres lækre supper. Hvis der er sarte ganer, kan de lokale hovedretter altid byttes med en omelet eller lignende. Børnene plejer også at begejstres for de gamle militærkøretøjer, som Hr.Mayer samler. De voksne kan købe plastflasker med det friske produkt som souvenir.

Næste stop bliver en kort køretur til en bakketop i Beroun, her går byens tre bjørne brødre i eget anlæg. Vi kan komme tæt på og imens nyde en is eller en tjekkisk yndlingsdessert, en pandekage. Vores sidste stop bliver ned af bakke på Beroun bys fine, middelalderlige handelsplads. Byen vandt en pris for sin skønsomme renovering af den middelalderlige arv, vi kan også se byport og mure. Måske du finder nogle lokale handler, inden vi igen vender bilen mod Prag.

prag tur drypstenshulefamilietur bjørne guidebryggeri frokost guide

Drypstenshule, bryggeri og bjørne

Koneprusy drypstenshuler er dannet for millioner af år siden. Regnvand har siden forøget sprækker i hulerne. Bøhmens største drypstenshule system blev genfundet i 1950erne. Det strækker sig over to kilometers længde og med op til 70 meters niveau forskel. Vi skal gå lige over 600meter. Her er stalaktitter og stalagmitter, steder som drypper endnu og overraskende farvenuancer. I det 16.århundrede menes flere smuglere og falskmøntnere at have arbejdet her. Hulerne er dannet for 4-500 millioner af år siden. Husk at tage en sweater eller godt tøj, temperaturen holder sig som et køleskab.

bestil-ture-gron

Links

Nelso.dk Local Search
facebook-logo

Prag på dansk

prag byrundtur dansk
BESTIL Prag guide byrundtur på dansk. Tre x uge. Lokale tip. 100dkk/350czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-1.11 2017 Café Tramvaj (Mød guide fra 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture (PDF) 2017

Vores brochure. Læs online eller print her 11.sæson 2017 15.4-1.11 (PDF 2MB). Herunder også gratis hjælp Prag kort 2017 med 30 lokale tip (PDF 4,8MB)

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2017 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvor er firmaet registreret? Garantier og betingelser her