Наши партнеры

Glasværk og Krivoklat

glasvaerk og krivoklatGlasværk og Krivoklat borg er en 2019 nyhed. Besøget på Krivoklat borg har vi endnu aldrig haft i programmet. Glasværket er første mål hver fredag, bare tre kvarter fra Prag. Vi får, med to årtiers erfaring, selv lov at guide på dansk. Oplev pustere og slibere tæt på. Besøg fabriksudsalg.

Mætte af indtryk skal vi have fyldt maven. Nærved venter en togvogn med suppe og en drikkevare. Vores køretur går så kort videre til Krivoklat borg. Her går vi tur på fæstningværket og nyder synet af fredet skov. Vi kører en time retur.

  • Fredag kl.9-15. I minibus og til fods
  • 400dkk/person inkl. det hele
  • Egnet til alle. Børn under 12år til halv pris

bestil-ture-gron

krivoklat-borg_tjekkietKrivoklat borgs historie begyndte i det 12.århundrede. Karl d.4 boede her under tvang som ung. I det frygtede fængsel blev alkymisten Kelly holdt fanget på Tycho Brahes tid. Monica Bellucci blev i filmen Brødrene Grimm gift i det gotiske kapel, ligesom borgen dukker op i de danske film ‘Skammerens datter’ og ‘Slangens gave’.

Det monumentale tårn dominerer borgen som skjuler sig midt det beskyttede landsskab, Krivoklat. Vi skal gå op ad bakke for at nå vores tur rundt på murene. Der belønnes vi til gengæld med udsigten.

bestil-ture-gron

 

Denne beskrivelse er ikke færdig. Endelig udgave kommer før sæson 2019.

tjekkiet_glas-krystal

 

 

Besøg vores engelsk side, firma alternatives.cz s.r.o.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2022. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2022

prag byrundtur dansk Prag rejser 2022 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2022 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk