Наши партнеры

Hrensko naturvandring

hrensko naturvandring tjekkietHrensko naturvandring går fra Prag til klippelandskab omkring grænsebyen Hrensko. Vi vandrer til Europas længste stenbro, spise lokalt frokost med vildt og sejle igennem et par smukke slugter. Cirka 15 kilometer fordelt over hele dagen.

Bjergene på grænsen til Sachsen kaldes Det Bøhmiske Schweiz. Udsigterne er ubetalelige. I dalene under venter sejlads gennem to slugter. Vi kører to timer hver vej. Husk blot gode sko og vand.

  • 16.4,2.7,9.7,16.7,23.7,30.7,6.8 og 15.10  
  • 550dkk/person med alt inkluderet
  • Små børn og ømme ben frarådes her

bestil-ture-gron

Hrensko naturvandring

Tøv ikke med at bestille. Hrensko og Bøhmisk Schweiz er en fantastisk smuk region. Bjergene var i århundrede præget af miner. Det er oprindelig vulkansk område, du finder en del koniske toppe. Broen Pravcicka Brana (port) har i hvælvingen et spand på otte meter, den “svæver” seksten meter over jorden og er samlet 27meter lang. Se foto og kort video-klip nederst!

Denne beskrivelse skrives færdig, udvides i februar måned 2019.

Læs artikler fra danske aviser. JV: Tjekkiske naturmirakler og BERL: Klatring og vandring i Prags vilde forhave

slugt hrensko tjekkiet hrensko naturvandring hrensko fra prag hrensko naturvandring tjekkiet

 

 

 

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2022. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2022

prag byrundtur dansk Prag rejser 2022 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2022 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk