Наши партнеры

Individuelle ture

Individuelle ture i Prag og hele Tjekkiet

Individuelle ture med pavel-helge.dk betyder at turen planlægges ud fra jeres interesser og ønsker.

I har altid jeres egen dansktalende guide på individuelle ture med os i Prag eller resten af Tjekkiet.

Vi laver individuelle ture i Prag til fods og med offentlige transportmidler, vi laver ture i Prag med bil, og vi laver individuelle ture fra Prag til resten af Tjekkiet med bil. Se eksempler nedenunder.

TID Hvornår I vil
MØDESTED Hvor I vil
DAGE Alle, bestil i forvejen
FÆRDSEL Hvordan I vil
PRIS I ALT (1-8 personer) Fra 2500czk

BESTIL INDIVIDUEL TURAngiv dato og jeres idéer, så sender vi et forslag. Hvis I har børn med, brug for en lift eller andre behov, planlægger vi efter det. pavel-helge.dk – info@pavel-helge.dk / +420 608 08 111

En individuel tur giver mulighed for at færdes helt lokalt. Da vi er 1-8 personer, kan vi komme uhindret stort set alle steder og uden nødvendigvis at behøve reservationer. En individuel tur har også den fordel at vi kan være fleksible undervejs på turen og tilpasse efter vind, vejr og jeres spontane ønsker.

Individuelle ture i Prag fra 2500czk

Ture med jeres egen guide, afhentning på jeres adresse og program som I ønsker. Se overraskende sider af Prag.

Vi beregner 2500czk for 4 timer og 3500czk for 6 timer.

Eventuelle transportbilletter, måltider og entreer for egen regning.

Vi har gode erfaringer med mange forskellige ture, her er et par eksempler:

Familien Eg skrev tidligere: “Vi kom hjem i sidste uge  fra Prag og vi var alle meget tilfredse med jeres ture og vi skal nok anbefale jeres ture rigtig meget og min familie  vil helt sikkert til Prag igen og så skal I nok høre fra os. Mit lille barnebarn på 3 år har allrede spurgt om vi ikke skulle køre igen i tirsdags? Men jeg tror vore arbejdspladser gerne vil se os lidt mere, før vi holder fri igen!”

Individuelle ture i Prag med transport, fra 3500czk

 

Ture med jeres egen guide, afhentning på jeres adresse og program som I ønsker. Transporten er inkluderet med mini-bus, måltider og eventuelle entreer for egen regning.

Her er et eksempel på en god introduktionstur i Prag:

  • Robert henter jer med sin minibus. I kører cirka en time igennem Prag, igennem den Nye By og over bakkerne. I parkerer nær Prags borg og bruger cirka en time på at se St.Vitus katedralen og borgkomplekset. Derfra kører I til Kampa-halvøen i Mala Strana, lige ved Karlsbroen, som I kan gå over. I den Gamle By ses Rådhuspladsen og Josefov til fods. Til slut kører Robert jer hjem, hvis I ikke ønsker at blive i byen. I vil se alle de 4 historiske bydele i Prag.

Individuelle ture i hele Tjekkiet, fra 5000czk

En tur ud i Tjekkiet fra Prag med Robert og hans minibus giver mange muligheder. Robert henter jer og slutter, hvor I ønsker det. Vi har lavet to grundsatser: 6 timer for 5000czk og 9 timer for 7000czk. Her er eksempler på ture, vi har lavet:

  • Kutna Hora. Den middelalderlige by Kutna Hora er Unesco-fredet. Uden for byen ligger det berømte Knoglekapel, i byen kan man bl.a. besøge en sølvmine og se middelalderlige borgerhuse, se den gotiske katedral St.Barbara og spise skønne frokoster med den lokale øl (6 eller 9 timer).
  • Melnik. Den skønne vinby Melnik ligger blot 40km nord for Prag. Se et lille knoglekapel, besøg det store slot med rundvisninger og vinsmagninger eller nyd blot den rolige, middelalderlige købstad. (6 eller 9 timer – kombiner eventuelt med Theresienstadt).
  • Cesky Krumlov. Tjekkiets smukkeste renæssanceby. Tjekkiets næststørste borg. Den Unescofredede Cesky Krumlov er i en liga for sig selv. Historiske rundvisninger, kanosejlads og Europas eneste velbevarede barokke teater er blot nogle af mulighederne. Cirka 2 timer hver vej. (9 timers tur).

BESTIL INDIVIDUEL TURAngiv dato og jeres idéer, så sender vi et forslag. Hvis I har børn med, brug for en lift eller andre behov, planlægger vi efter det. pavel-helge.dk – info@pavel-helge.dk / +420 608 08 111

En tilbagemelding fra Andersen, 2007: “Så er vi hjemme, efter endnu en god ferie i Prag. Jeres nye tur med ølsmagning og slot var alletiders og Christian var også fin. Endvidere var vi i Kutna Hora og Melnik med Robert og det var også superfint og Robert var  sød og rar og meget behagelig at være sammen med, så til næste år vil vi på tur med ham igen.”

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk